Guggolás, milyen súlytól használtok övet?
Illetve meddig lehet biztonságosan guggolni öv nélkül ?
Ugyanez a kérdésem vonatkozik a térdbandázsra is.
azért fájnak, mert alapból szarul guggolsz, és még erőlteted is a bandázzsal.
amíg nem 200 felett van a szériaguggolásod, elgondolkodni sem volna szabad a bandázsoláson.
En az elso par ev kivetelevel (amikor meg nem voltam tapasztalt) hasznaltam ovet, azota szigoruan soha.
Egyreszrol a nem megfelelo ov nem er semmit, hamis biztonsagerzetet ad, es nem utolso sorban az alsohat nem kap megfelelo terhelest a hozzaszokashoz.
Ha nem akarsz majd derekpanaszokat, akkor pont, hogy ne hasznalj ilyet. Szepen hozzaerosodik a guggolo sulyodhoz.
En igazabol csak a fekvenyomo versenyeken hasznaltam ovet, es ott sem a szarabbikat.
Ugyanigy vagyok az alkarral. Nem hasznalok ott sem ilyen konnyitest, ha nem birja az alkarom a terhelest, akkor annyi sullyal csinalnam amennyivel birja (pl. a felhuzast, merev labu felhuzast), de mivel nem hasznalok ilyet, ezert birja.
Alkar erositesre meg logok a huzockodon, nincs is baj a fogasom erejevel.
3ik reszt olvasd el a sulyemelo ovvel kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!