Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi ido alatt latszik...

Mennyi ido alatt latszik valami valtozas? (tobbi lent, kondi)

Figyelt kérdés

Szoval 1 honapja kezdtem el ugy istenigazabol kondiba jarni, elotte 1-2 honapig itthon vegeztem sulyzos gyakorlat, majd a kondiban is kb 1 honapig teljes test edzest. Tegnap pedig elkezdtem az osztott edzestervet, ami igy nez ki:

Hetfo: hat-bicepsz

Kedd: Mell-Tricepsz

Szerda: pihi(itt szerintem berakok valami aerob mozgast+esetleg has)

Csütörtök: has, Vall(a vallam eleg gyenge, ezert probalok tobb gyakorlatot is)

Pentek: lab, also hat

Szombat: pihi(akarcsak szerda, aerobra gondoltam)

Vasarnap: tenylegesen pihi:)

Ez mukodhet?

A kajalasom rendben van. Vagyis probalkozom:)

Ez mdnnyi ido mig valamennyire latszik?

Egyebkent a fitneszmodellek a peldakepeim, nagyon jol neznek ki.:)

Ez jo lesz?

21/L. 168/54

2012. aug. 21. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénfüggő, de ha helyesen táplálkozol, helyesen végzed a gyakorlatokat, annál hamarabb lesz látható eredménye. :-)

A vállnak ne legyen külön nap, mert attól még, hogy több gyakorlatot csinálsz rá, nem fog jobban fejlődni. Csinálj rá 3 gyakorlatot, de tedd magad oda rendesen! Ha pedig mindenképp külön nap szeretnéd, akkor a szerda tényleg maradjon pihi, és az aerob is menjen csütörtökön, hasat pedig ne edzz kétszer egymás után.

Én így egészíteném ki, de azért várd meg a többieket is. :-)

2012. aug. 21. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
a hátad és a válladat cseréld meg szerintem. A hát sokkal nagyobb izomcsoport.
2012. aug. 21. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazabol a konditeremben talaltam ezt a tervet, 4er split a neve:)

De az volt rairva ferfiaknak, de remelem attol meg en is csinalhatom:)

2012. aug. 21. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elején feltöltődnek a glikogénraktárak, ez gyors változás lesz, majd látványosan belassul a dolog, amire egy lapáttal rátesz, hogy nőből vagy, tehát lassabban és nehezebben építesz izmot. De ha jól csinálod az étkezést és az edzést (aka rendes étrend és nem babasúlyos lötyi), akkor azért lesz egy stabil fejlődés.
2012. aug. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!