Mia véleményetek a 'Jumbo' nevű doppingszeről? Hogyan hat a testre? Egézséges-e? Vagyis az egézsségest ugy értem hogy nem ártalmas a testre. Jah és 13-14 évesen is lehet szedni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 10:14
11/24 anonim válasza:
Nyugodtan nyomjad Jumbo nélkül is, így is fogsz fejlődni. Mondjuk 13 évesen inkább saját testsúlyos edzés kellene.
12/24 anonim válasza:
Én is így csináltam először testsúlyos edzés, aztán átmozgató és most osztott.
Kicsit fáj is a fejem miatta, hogy korán kezdtem, de remélem, hogy lesz viszhangja :)
13/24 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy saját testsúlyos edzés?? az utóbi kommentelő pedig hosz átmozgató és osztott?
2012. aug. 21. 13:31
14/24 anonim válasza:
Saját testsúlyos ezdés: fekvőtámasz, guggolás súly nélkül, húzódzkodás, tolódzkodás, hasprés, lábemelés, stb.
ezt pedig olvasd el, benne van sok minden, találsz benne átmozgató edzést és osztottat is:
alul van tovább gomb is.
15/24 A kérdező kommentje:
JAh értem köszönöm :))
2012. aug. 21. 13:47
16/24 A kérdező kommentje:
JA és megtudnád mondani hogy milyen sorendbe gyurjak pl:bicepszre mellre....stb
2012. aug. 21. 13:50
17/24 anonim válasza:
Amit küldtem linket, abban találsz átmozgató, kezdő edzéstervet is, abban a sorrendben nyomhatod.
De itt is van otthoni terv: [link]
De az alapismereteket olvasd el, mert így még nagyon nem vagy képben és több oldalt lehetne neked válaszként írogatni. Olvasd végig, majd után kérdezd meg, ha valami még nem tiszta.
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyenlőre ez megteszi lehet hogy holnap lesz kérdésem mert haveromnak akér jön meg a jumboja és akkor kezd el gyurni
2012. aug. 21. 14:08
19/24 anonim válasza:
Azt kellene még megérteni, hogy nem a Jumbo-n múlik, hogy az edzést mikor kezd el. Az csak egy tápkieg, nélküle is fejlődsz, ha a kaját rendbe teszed, ha meg az nincs rendben, akkor Jumbo-val sem érsz semmit. Ezen kívül millió ilyen tápkieg van, nem értem, hogy miért van a Jumbo valami nélkülözhetetlen cuccnak beállítva? Nagy tévedésben vagytok.
20/24 A kérdező kommentje:
értem
2012. aug. 21. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!