Nagyon késő akkor elkezdeni?
Hat éves korom óta boxolni szeretnék, egyszer sikerült rávennem a szüleimet, hogy engedjenek el, de személyes okok miatt kénytelen voltam abbahagyni. Megjegyzem máig bánom azt a döntésem.
Szóval úgy néz ki, hogy 22 éves koromban tudom csak elkezdeni majd komolyan a boxot. Nem akarok profi sportoló lenni, vb-re járni stb., de azért valamilyen versenyeredményt fel szeretnék majd mutatni. Nagyon késő az a 22 év vagy még reménykedhetek?
(addig se szeretném elhanyagolni a mozgást, gimi alatt heti 3× futok, heti 3× tornázok itthon, az egyetem alatti éveket még nem tudom, de ott se fogom elhanyagolni magam, tehát nem 0 állóképességgel kezdenék bele, ha ez számít valamit... :))
17/L
Hát nem teljesen, mert anyagiakat nem tudok rá addig előteremteni és ha megtiltják nem tudok mit tenni.
22 évesen mindenképp el fogom kezdeni, az lenne a kérdés, hogy valami komolyabb eredményt fel tudok-e majd mutatni vagy nem?
Mint már írtam nem vb-kre olimpiákra gondolok, de azért szeretnék versenyezni.
Hidd el, elmondtam, észérveket használtam, tudják, hogy a fél életem odaadnám azért, hogy boxolhassak és most kb. szilánkosra törték a szívem, de nem.
Egy rossz szavam nem lehet, mert szinte mindenben támogatnak, de ebben nem. Ebből nem engednek. :/
De ezek szerint akkor 22 évesen már nem sok mindenben reménykedhetek, mi...? :)
miért akarsz várni 22 éves korodig?
akkor mondd meg nekik,hogy elfogsz szökni otthonról és akkor majd kereshetnek...ha nem fognak elengedni
próbáld megijeszteni őket..jobb ötletem nincsen
Könyörgöm a kérdésre válaszoljatok. Nem azt kérdeztem, hogy hogyan tudnám meggyőzni őket, mert sehogy. Ismerem őket!
Hülye lennék megfenyegetni őket, minden másban támogatnak! Kérlek a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!