Nagyon csúcsosodik előre az elülső vállizmom a sok fekvőtámasz miatt, itthon próbálom oldalemeléssel korrigálni, de nem nagyon látszik változás. Mit tudnák tenni?
hogy próbálod korrigálni?
étrend van?
Oldalemeléssel csak.
Nem vagyok testépítő, küzdősportra járok, és ott rengeteg a fekvőtámasz. Az étrendem alacsony ch, magas fehérje, no cukor, liszt. Már eléggé zavaró ez a különbség.
arra lettem volna főként kíváncsi hogy hány sorozat van,milyen ismétlés szám,heti hányszor csinálod stb.
ne csak oldal emelést végezz,utána meg arra fogsz panaszkodni hogy a hátsó váll rész van elmaradva.
az egész vállat edz meg ne csak oldat.
első rostokat kihagyod persze ha azok a túl fejlettek.
alacsony ch nem jó.
úgy nehéz izmot építeni.
Miért hagyom ki az elülső rostokat? pont az van túl edzve.
Heti kb 3x végzek oldalemelést. 5kg-al tudom csak, mivel nincsenek súlyzóim. kb 5*30 ismétléssel.
Fekvőtámasz megy az elülső részre, oldalemelés az oldalsóra, a hátsóra mit tudnék végezni? Vagy van olyan komplex gyakorlat, ami az egész vállat egyszerre edzi?
pont azért hagyd ki mert az túl nagy azt mondod,ha túl nagy minek edzenéd azt is.
arra meg a fekvőtámasz mikor azt csinálod.
döntött törzsű oldal emelés a váll hátsó részére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!