Ha le eresztek milyen gyorsan tudom visszaszedni azt az izomtömeget?
Figyelt kérdés
Ahhoz is ugyan úgy kell normálisan kajálnom, h visszaállítsam az izmaimat.
Beleértve a kiegektől kezdve a csirkemellig stb.., vagy csak elég a terembe lejárni és keményed edzeni?
2012. aug. 15. 22:30
1/3 anonim válasza:
Azt, hogy milyen gyorsan nem fogja senki sem megmondani. Annyi biztos, hogy gyorsabban és valamivel könnyebben mint amikor először érted el azt a formát....hála az izommemóriának. Persze kajálni, edzeni ugyanúgy kell, ez nem is kérdéses.
2/3 anonim válasza:
A napi fehérjebeviteledről gondoskodj mindenképp és a napi ch bevitelről is. Eddz, ugyan-úgy ahogy azelőtt. Hamar vissza fogsz szokni, bár eleinte szokatlan lesz, hogy annó ezt 10x nyomtad ki most meg csak (pl.) 8x. Bár nem tudom mennyi időt hagytál ki.
3/3 anonim válasza:
jól írják, az előttem hozzászólók. A megszerzett izomtömeg gyorsabban visszaszerezhető, de ez több mindentől függ: étrend , genetika, edzésbeosztás.
Tehát nagyon fontos egy jó tömegnövelő étrend:
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!