Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 5000 Ft-os Decathlonos cipőben...

5000 Ft-os Decathlonos cipőben futhatok heti háromszor akkor is, ha rosszak a térdeim?

Figyelt kérdés
Bizonytalan vagyok, hogy a térdeim bírnák-e a futást (az egyikben baleset miatt minden szalag szakadt, műtéttel rakták össze, a másik is volt már műtve arthrosis miatt). Emiatt nem szeretnék beruházni egy 20-30 ezres cipőre. A coach to 5k edzésprogrammal szeretnék belekezdeni, tehát csak fokozatosan. A kérdés, hogy mit kockáztatok ha csak egy ilyen alap cipőt választok.
2012. aug. 15. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. aug. 15. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:

haver, neked nem a térdeiddel van a legnagyobb problémád.

ugye a balesetben a fejedet is beverted?

2012. aug. 16. 01:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Be, aha, be is fejeltem a szélvédőt. De azóta leérettségiztem, majd lediplomáztam, és szellemi foglalkozásom van, szóval talán nem maradandó. Csak sajnos az ortopédia nem a szakterületem, mint ahogy az edzés sem.
2012. aug. 16. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, vidd el, és ha fájnak a térdeid akkor vidd vissza 3 napon belül. Tudom, hogy ez nem a legelegánsabb megoldás, de a célnak megfelel.
2012. aug. 16. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!