Scitec 100% Whey Isolate 4kg helyett 2,6?
Üdv!
Július 13-án vettem egy 4kg-os kiszerelést a fent említett termékből. Külföldön vagyok, egész jó áron lehetett kapni (105 Euro). 160 adag, egy mérőkanál 25g. A helyzet az, hogy tegnap elfogyott. Mégis hogy lehetséges ez, hogy elfogyasztottam a 4kiló fehérjém 30 nap alatt úgy, hogy átlagban 3-3,5 közötti adagot ittam naponta? Biztos, hogy ennyi az átlag, mivel SOSEM ittam 4nél többet, a 4et is csak edzőnapokon, mikor edzés után alapból volt egy duplaadag, és előtte napközben mindig vagy 1 vagy 2 adag. Pihenőnapokon csak 2-3 adag ment (Általában 3 súlyzós +2 vagy 3 aerob edzésem volt egy héten)
Csak arra tudok gondolni, hogy a mérőkanál, amit adtak valószínűleg nem 25g-os? De rá van írva a dobozára, hogy 1 kanál 25g... Vagy lehet hogy eddig mégis 35g körüli adagokat ettem, nagyobb mérőkanál miatt?
Létezik, hogy alapból ~2,6 kg lett volna a 4kilós vödörben? Ugyanis számításaim szerint vhol 2,5 kg körüli fogyasztásnál kellene járnom most...
(Nem öntöttem ki, el sem lopták, egyedül lakom stb :P)
Sok mindent el lehet képzelni, de azt azért nem, hogy 4kg helyett a vödörben 2,6kg legyen! Egyébként ez van írva:
Egy adag: 25 g (kb. 1 adagolókanál) Tehát valószínűleg az adagolókanál nem 25g-os. Csak egyszer kellene digi.mérlegen lemérni mennyi az annyi, és ha visszaöntöd az adagoló pohárba a pontos 25g port, akkor valószínűleg már is kiderül, hogy az adagolókanál a "ludas". Ami meglepő az az ár. 105EUR az közel 30.000Ft. Nem semmi. Idehaza meg vannak, akik fikázzák a kb. 23.000Ft/4kg szin tiszta izolátum alapanyag árát?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!