Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egymás után 4 nap lemegyek...

Egymás után 4 nap lemegyek kondizni az nem egészségtelen?

Figyelt kérdés
18F vagyok , lent voltam ezen a héten : kedd,csütörtök,pénteks,szombat és ma is leakarok menni, de ugye kell a pihenés is,hogy fejlődhess, viszont én kb. egész nap semmi megerőltetőt nem csinálok tehát nem tudom ,hogy végül is lemehetek-e (ja és legtöbbször csak ilyen 1órát vagyok lent)

2012. aug. 12. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, 4nél többször semmikép ne menj. Azért egy edzéstervet leírnál? Kíváncsi vagyok.
2012. aug. 12. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:

hát ennek így pont semm iértelme

1 héten max 3x menj másfél órára.

2012. aug. 12. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet 4szer is menni, ha olyan a felosztás, ezért kérdeztem meg az edzéstervét, abból többet lehet mondani.
2012. aug. 12. 19:07
 4/12 A kérdező kommentje:

mindennap mást csinálok néha bontom pl

1 nap kar 1 mell 1 hát-váll és van ,hogy valamit 2 napig csinálok

a has-lábat beiktatom a gyakorlatok közé pl feknvenyomok 1 sorozatot és amig pihen a karom ,lábazom közbe

2012. aug. 12. 19:13
 5/12 A kérdező kommentje:
1,5órát nem maradok mert 1 izom csoportot mozgatok meg és 1,5óráig pl nem tudnák karozni mert x gyakorlat után elfárad a karom és használhatatlan arra a napra
2012. aug. 12. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Lábat külön napra rakd, az akkora, hogy nem tudod megedzeni így ahogy most csinálod.

Mi az, hogy valamit 2 napig csinálsz? Egy héten egy izomcsoportot csak egyszer edz meg.

Én pl. így csinálom, ez is egy lehetőség:

1. mell, váll

2. hát

3. kar

4. láb

2012. aug. 12. 19:20
 7/12 A kérdező kommentje:

de nincs időm lent maradni 1,5 órát 1 nap

ezért bontom pl a hát vállat

2012. aug. 12. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Csakii1 felosztását alapul véve, ha egy nap az adott testrészt/testrészeket nem tudod megedzeni 1.5 óra alatt, akkor ott valamit te csinálsz rosszul. Nem kell olyan sokat pihenni gyakorlatok között, de ne is megállás és ész nélkül csináld.
2012. aug. 12. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Amúgy visszatérve a kérdésedhez, nem azért nem szabad többször menni mert napközben megerőltetőt csinálsz, hanem mert az edzés(nek kéne) olyan intenzívnek lenni. Ha nem annyira az, akkor nem jól csinálod.

Vállat külön szeded? És akkor egy nap lemész 20percet edzeni kb, vagy még kevesebbet? Annak nincs sok értelme.

2012. aug. 12. 19:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Nincs IDŐM 1.5 órát lent lenni csak kb 40perc-1órát mivel este érek rá és zárás előtt 1 órával megyek.
2012. aug. 12. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!