Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Látszanak a kockák de mégsem?

Látszanak a kockák de mégsem?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, 179 és 51 kg. felesleg nincs rajtam. Felüléseket csinálgatok, felülés közben látszanak is a kockák (4 kis csóringer darab) és mikor lefekszek tapintani is tudom őket (de nagyon halványan látszanak, talán még annyira se, csak akkor látszanak normálisan ha felülésezek). Ha ráfeszítek (tükör előtt állva) akkor viszont semmi nem látszik belőlük. Még nőni kell nekik vagy miért van? Még ez volt a 3. hete, hogy edzek rájuk.
2012. aug. 10. 12:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogyha ülök és begörnyedek picit és ráfeszítek a hasamra akkro is látszanak . De ha normálisan kihúzott háttal feszítek rá akkor semmi. áá
2012. aug. 10. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
csaj vagy?
2012. aug. 10. 12:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, fiú vagyok. A lányos súlyom miatt kezdtem el eddzeni. :) Már felszedtem 3 kilót. Csak attól félek, hogy hasra fog menni és akk meg oda a kocka.
2012. aug. 10. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen egy ideig oda a kocka, de akkor is először növelj tömeget, később, ha lesz elég izom, akkor szálkásító diétával leadod a zsírt és lesz kocka.:)
2012. aug. 10. 12:19
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha folytatom a felüléseket (diéta nélkül) akkor nem fognak látszani? Nekem elég ha a felső kettő látszik, mindjárt normálisabban nézne ki a testem :D Mert tudod ottfelül kevesebb a zsírmint alul (szerintem ott nincs is, csak túl kicsi az izmom végülis eddig soha nem foglalkoztam vele).
2012. aug. 10. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor is kellene tömegnövelő étrend, kaja nélkül nem lesz izom a semmiből.

Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.

ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség

zsír: omega3, lenmagolaj.

mintaétrendek: [link]

2012. aug. 10. 12:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 10. 12:40
 8/8 Smartguy86 ***** válasza:

A kockahas elsősorban azért nem látszik, mert zsír fedi, nem pedig azért, mert nem fejlett az izom ott.

De az arányok megtartásáért és persze a testsúlyod "lánytalanításáért" először muszáj lesz tömegelned! Utána majd low-carb diétával láthatóvá teheted a hasizmodat, de az még nem most lesz. Egy évet minimum számolj rá!

2012. aug. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!