Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 19 évesen már késő elkezdenem...

19 évesen már késő elkezdenem cselgáncsozni?

Figyelt kérdés

És mennyire lehet tanulás mellett? Idén csinálom a környezetvédelmi technikumot. Szerintem emellett még elférne. Jövő szept.-től egyetem.

19/F

2012. aug. 8. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Az olimpia hozta meg a kedved? :)

Szerintem egyébként elkezdheted. Azt mondják kb bármilyen sportot el lehet kezdeni idősebb fejjel is, max nem lehetsz olimpikon.

2012. aug. 8. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem, már hónapok óta töröm a fejemet rajta. :) Eddig bringáztam futattoam, de ezeket egyedül csinálom, unalmasak.
2012. aug. 8. 22:11
 3/5 anonim válasza:

Szerintem vágj bele, és ne agyalj rajta feleslegesen. Max. abbahagyod pár hónap után ha mégse jön be.

Nyilván versenyzői karrierre ne számíts, de hobbiból simán csinálhatod.

Én 18 évesen kezdtem karatézni, és meg tudtam tanulni.

2012. aug. 9. 11:27
 4/5 anonim válasza:
Én kis kihagyás után most térek vissza megint judohoz 23 évesen. Én nagyon szeretem. Semmiféle versenyálmom nincs, pusztán csinálni akarom, erősödni, kondiba tartani magam, jól érezni a társaságban.
2012. aug. 24. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

36 évesen kezdtem. Előtte semmi küzdősportot nem próbáltam, általánosban kosárlabdáztam csak.

Akármikor el lehet kezdeni. Grapplingben pedig még versenyek is vannak, "B"-ligában is, tehát kvázi kezdőként is találsz versenyeket is akár.

2015. ápr. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!