Izomdiszmorfia mitől alakul ki szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 17:29
11/34 dirtboy válasza:
majd megváltozol vagy pedig nagyon sz opsz.
nekem is valószínű ennyi volt az edzés majd még nem sokára kiderül tudok e edzeni.
a megélhetés legyen az első neked is.
az edzés csak a pénzt viszi abból nem ész meg,és ha nincs melód mert hátráltatja az edzést akkor pénzed sem lesz edzeni.
12/34 anonim válasza:
hát ha nem nyit termet vagy nem edzősködik, nem éri meg nagyon belelovallni magát. Én pl tolom, ráköltök sokat, de még így sem elsődleges az életemben. Hiába nem elsődleges, ott tartok, h 21 évesen nincs 1 qrva vasam sem megtakarítva, a fogam me sosem lesz beszabályozva....
13/34 A kérdező kommentje:
hogy beszélsz te veréb,próbáltam egy hasonlattal szemléltetni hogy nagyon rossz lenne,nem az első az életemben,van barátnőm barátaim,20éves vagyok tanulok illetve nem nagyon de ezt hagyjuk:DDdirtboy te miért hagyodd abba az edzést?
2012. aug. 8. 18:12
15/34 A kérdező kommentje:
komolyan te véreb vagy?
2012. aug. 8. 18:15
16/34 anonim válasza:
a legszörnyűbb rémálmod vagyok :)
17/34 A kérdező kommentje:
jaj úristen mekkora cink gyerek ilyen szöveget lenyom a legrosszab rémálmod hol láttad az utcai királyaiban?
2012. aug. 8. 18:22
18/34 anonim válasza:
megijedtél már? ijedj már meg baz+....:D
19/34 dirtboy válasza:
mert olyan meló lesz/van ami mellet nem tudom megoldani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!