Izomdiszmorfia mitől alakul ki szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 17:29
1/34 anonim válasza:
hogy hogy mitől alakul ki?
tudod te hogy mit jelent mert azt jelenti hogy akár mennyit edzel nem vagy megelégedve magaddal fejletlennek látod az izmaidat :D
2/34 A kérdező kommentje:
mit nem értessz igen ez a kérdésem
2012. aug. 8. 17:34
3/34 A kérdező kommentje:
mégis nem mindenki izomdiszmorfiás,például én az vagyok nagyonis de vannak ismerőseim akik nem azok
2012. aug. 8. 17:34
4/34 anonim válasza:
:)
igen én is az vagyok
vannak haverjaim akiknél nem alakult ki, azok feszítenek össze-vissza oszt azt mondják hogy " e nézd már megint nőttem" figyeld a bicepszem" oszt semmi alakja
5/34 A kérdező kommentje:
na igen:Dpont ezért kérdezem hogy vajon kiknél miért alakul ki,valakinél miért nem?
2012. aug. 8. 17:40
7/34 nevem-senki válasza:
Szerintem az alacsony önértékelésből fakad, és abból, h nem látja reálisan a testét.
8/34 anonim válasza:
Hehe ezek szerint nekem is van egy kicsi, ez kb, ha nem edzettem 2 hónapot igaz rám " még nyáron is hosszú ujjú ruházatot visel" [link]
9/34 A kérdező kommentje:
ha nem edzenék 2hónapot nem hogy hosszú ujjut hordanék hanem egyenesen fejbe lőném magam:D
2012. aug. 8. 17:57
10/34 anonim válasza:
lehet jobb lenne. elmebeteg. van neked életed?? miből akarsz megélni? mi akarsz lenni, ha felnősz? hogy a g*cibe lehet ilyet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!