Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Még nem találtam meg önmagam?...

Lee12 kérdése:

Még nem találtam meg önmagam? Ti is is vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

szüleim nem sportosak így nem is vitte kedzésekre soha de én nagyon mozgás igényes voltam

suliban mindig focizta meg minden de edzésre sose jártam de így grundon jól játszok(még focizó haverok is mondják)

15 évesen elkezdtem boxolni 1 évig de rájöttem hogy nem az én sportom)nem szerettem a lila monoklikat

most elmentem focizni de nagypályán nem megy annyira még meg csapattársakat se bírom annyira pedig már vagy 4 hónapja járok

most meg elszeretnék menni bírkózni mert eléggé érdekelne az a sport is de focizni is szeretek

nem tudom mit tegyek, melyiket válasszam

meg eléggé hülyének néznek hogy mindig váltogatom a sportokat(17 éves srác)

valamint kérdés(17 évesen még lehet sikerem bírkózásba(sulis grundbírkózásba nagyon jó vagyok)

de tényleg nemtuok dönteni mert nagyon szeretek focizni de 2 sportra nem járhatok

2012. aug. 1. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el és próbáld ki magad birkózásban is - nem vesztesz semmit. Utána még mindig visszatérhetsz komolyabban a focihoz, ha az a szívszerelmed. :)

Nálad később kezdődött ez az útkeresés a sportban, adj magadnak időt.

2012. aug. 1. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:

mondjuk mérges vagyok szüleimre mert ha már kiskoromban elvittek volna valami sportra akkor lehet hogy már akkor elkezdtem volna keresni magam és most már elég pro lehetnék

mondjuk most lesz kisebb műtétem majd arra hivatkozok fociedzőnél hogy azért nem járok edzésre és addig járok birkózásra , ha bejön akkor maradok ott ha nem akkor visszamegyek focizni:)

de azért jöhetnek még válaszok, tanácsok storyk ezzel kapcsolatban hátha volt valaki ilyen helyzetben

2012. aug. 1. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
hasonló képpen vagyok/voltam 16 évesen kezdtem el konditerembe játszani azelőtt sehol úgy éreztem én kemény csavó vagyok akkor még azt sem tudtam mi az a kox, videókból merítettem erőt és hála neki elszakadt részleges az izom a lábamban...utána abba kellett hagyni..aztán utána elkezdtem ugy 17 év körül a k3 edzést kemény volt de szar volt ( mert nem tanultam semmit csak megkalapáltak és fizettem érte, engem az sem érdekelt volna ha kapok csak akkor legalább tanuljak valamit) abba hagytam most is kondit végzem mert azt nem hagyom abba és nem is fogom...box edzésre akarok járni 18 éves vagyok már..szóval a kondi az nekem jó de magába nem sokat ér...valami küzdősport kéne karatét akartam még de néztem edzésre semmit nem ér mert oké erőnlétet ad de csak technika az egész nincs küzdés, megse lehet csapkodni egymást...szóval nekem olyan kell ami hatásos..kicsit hosszú lett
2012. aug. 1. 11:55
 4/9 A kérdező kommentje:

na akkor hasonló cipőbe jársz:) mondjuk nekem már biztos elképzelésem van hogy ez a 2 közül kéne választanom érzésem szerint:)

más sportot már nem is tudnék amit szorgalmasan csinállnék(még ping-pong de az csak ilyen haveri szinten)

de még azért a választott sportból kisebb versenyeken szeretnék indulni

2012. aug. 1. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:

óóó:D

pedig mennyi ökölvívós kérdésedre válaszoltam:(.

amúgy meg egy lógó állkapocsra,fültőre bekapott horog sokkal sz@rabb érzés,mint a monokli.

a legutóbbinál 2 napig nem tudtam rágni.

a kérdésre válaszolva meg.

a csapatsportok nálam alapból soha nem játszottak.

először ezt a döntést hozd meg,hogy csapat v egyéni,aztán így már könnyebb szűkíteni.

2012. aug. 2. 00:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyere birkózni! Szerintem ez a sportok sportja! Elég sokan vannak itt Szegeden is a birkózók közül, akik először nem a birkózást kezdték, hanem valami más küzdősportot.
2012. aug. 2. 02:32
 7/9 A kérdező kommentje:

boxoló srác:D hát igen rosszab néha egy monoklinál egy nem látványos sérülés

amúgy azért is fejeztem be a boxot mert felszámolták az egyesületet úgyhogy nemcsak a sérülések zavartak

há most majd elmegyek birkózni azt meglátjuk hogy tetszik és azalapján döntök

ha a csapatban nem lesznek bunkók és taplók a társak akkor biztos hogy azt választom(férfiasabbnak is tartom)

2012. aug. 2. 18:27
 8/9 A kérdező kommentje:
meg elvileg brutál erősek is
2012. aug. 2. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem csak elvileg. ;)
2012. aug. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!