Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az edzőteremben mindig néz...

Az edzőteremben mindig néz egy gyerek, mikor csinálom a gyakorlatokat, olyankor le is áll az övével és csak néz. Hogy nézzek rá rondán, hogy abbahagyja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 10:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha amúgy szimpatikus, azért ne legyél vele szerintem bunkó. (tudom, h nem mondtad, h az akarsz lenni, úgy értem csupán, h normális hangnemben kérd meg, h ne nézzen, mert zavar.)

Vagy menj egy hónapig egy jóbarátoddal edzeni, akkor majd leszokik róla(d).

2012. aug. 1. 12:13
 12/16 A kérdező kommentje:

Áá, bunkó véletlenül sem akarok lenni.

Ma a barátommal megyek (nem miatta, hanem így alakult), de nem biztos, hogy ott lesz.

2012. aug. 1. 12:17
 13/16 Ci.ara ***** válasza:

3lehetőség van:

1,keresel más kondit

2,odamész hozzá és megmondod neki h ne nézzen

3, mivel akkor jár mikor TE így ha eddig 3ra ment akkor menj előbb vagy később edzeni.

2012. aug. 1. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán csak ne foglalkozz vele :) nehéz ezt megtenni? biztos zavaró ha valaki levetkőztet a szemeivel, de pozitív visszacsatolásként kell felfogni, betárolni a memóriába, és nem foglalkozni vele többet :)
2012. aug. 1. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:

ha szólnál neki,hogy légyszíves ne bámulj mert zavar,fülét farkát behúzná.

tetszel neki,de nem mer kezdeményezni,uh alapból gyáva lelkületű.

szóval ha szólnál neki visszavenne.

de az is egy jó módszer,és még vicces is,hogy megvárod,amíg elkezd valami nagyon nehezet csinálni,odamész a lehető legközelebb és nyíltan nézni kezded,nem cinikusan,hanem mintha a tv-t néznéd karba tett kézzel.

mielőtt abbahagyná meg elmész.

2012. aug. 2. 01:09
 16/16 legion ***** válasza:
És soha nem szoktál dekoltált pólókat felvenni?Párszor én is voltam kondiban,volt egy szőke extrabögyös,aki igencsak kirakta az egyéniségét....Gondolom,ha bámulnak,neked is ilyen adottságaid vannak.Őszintén:ki szoktad rakni őket?
2012. nov. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!