Szeptembertől a középiskolákban is lesz minden nap tesi?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 09:30
11/14 anonim válasza:
KIRÁLY LESZ... Akkora baromság... Ne hidd azt, hogy nem tudok mozogni, hetente 2x futok, és 3x megyek le az edzőterembe. Utálom a tesit, mert nem vagyok jó semmiből, pl. nem tudok kötelet mászni. Sem kislabdát hajítani. Öröm, hogy 11.-es leszek, ezért rám nem vonatkozik, de majd jövőre, mikor MINDEN erőm az érettségire menne, Istenem de jó is lesz, elmehet tesire! Minden vágyam! Nézzük, idén nem lesz már 6 órám, ami azt illeti, negyed 4kor csengetnek a 7. órámról. Ha utolsó lesz plusz tesi, akkor negyed 5kor, 5re jöhetek haza tanulni (szupi!), vagy 0. óra, tehát így 6kor indulnom kell, (ismét szupi!), vagy napközben, amikor is totál leizzadok, persze van zuhanyzó, de 15 perc alatt 30 lány nem zuhanyzik le, pláne mert később engednek ki, alig tudok átöltözni. Szóval királyok a döntések amiket hozunk emberek, csak így tovább!!
12/14 A kérdező kommentje:
Én 10.-es lezsek szóval nekem 2 év:S
Szerintem ebből majd csak az lesz hogy senki nem fog átöltözni.
2012. aug. 9. 19:23
13/14 anonim válasza:
9-be megyek és nagyon élvezet lesz.(2 éve gimis vagyok) GYŰLÖLÖM a tesit mert a tanár egy szadista! és miközben futok a épületből a b-be tesi után, hogy átérjek a következő órámra , mert a tanár később engedett ki, és csorog a hátamon az izzadság akkor a jó büdös francba fogom küldeni az összes szamarat aki kitalálta a heti 5 tesit. heti 2x röpi edzésem van plusz futok szerintem ez az alap 3 tesi óra mellett nem olyan kevés. arról nem is beszélve hogy napi 6 óra helyett mostmár 8 lesz merthogy jön be 2 új tárgy meg még ez a +2 tesi. GRATULÁLOK!!
14/14 anonim válasza:
én nem utálnám a tesit ha normális tesitanárom lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!