Mit sportoljak szeptembertől?
Milyen karatét csináltál?6 év után abbahagytad?:OO Hogy-hogy?
Egyébként aszerint kell újat választani,hogy átgondolod,mi nem tetszett a karatéban.
Vagy nem volt küzdőcentrikus az edzés,te viszont a bunyót szereted,
vagy nem szeretsz bunyózni,a harc helyett inkább a művészet rész érdekel,tehát szívesebben katáztál volna többet,
vagy nem tetszik a puszta öklös szabályrendszer,
nem voltak elég kemény edzések(megeshet,sokféle edző van,nem mindenki ugyanúgy képzeli el a karatét),
és sorolhatnám.
Ha nem volt elég a bunyó,menj el küzdősportolni,ha "művészkedni" szeretnél,valami olyan sportot válassz,ami megerőltető(te írtad,h. az kell),de mégis inkább formai gyakorlatokat tartalmaz,egyfajta táncos jellegű dolog,mivel neked valami intenzív kellene,a capoeira-t javaslom e körben.
Ha a puszta kézzel van gondod:megint csak küzdősport.
Ha egyáltalán a bunyóról hallani sem akarsz:úszás,ritmikus gimnasztika,aerobic,konditermi edzés stb.
Amit külön javaslok,mert a leírtaid alapján passzolna hozzád: KETLEBELL.
Nagyon-nagyon jó,csinálgatom néha én is,elég jól meg lehet halni egy edzés alkalmával.Erőssé tesz és b*szott jó állóképességed is lesz tőle.Tény,hogy nem olcsó,de rettentően jó,ezt ajánlom elsősorban,tényleg illene hozzád.Nézz utána!Persze nem rád erőszakolni akarom,csak egy meglátás.Azt válaszd,ami neked legjobban passzol!
További jó edzéseket,akármilyen formában is;)
kyoztam, voltam mindenhol, 3 szervezetnél, 5 edzőnél, a magyar mesterek közül a legnagyobbaktól is tanultam. Egyszerűen elveszett a motivációm.
Az aerobic tetszene, igazából nem zárkózom el a küzdősportoktól teljesen. De most valami finomabb, lágyabbra vágynék. Ez hülyén hangzik tudom, főleg hogy meghalós edzést is akarok ugyanekkor.. de remélem majd csak lesz valahogy. a kettlebel edzésnek ugyánnanézek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!