Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha zumbázom és zumba toningozo...

Ha zumbázom és zumba toningozom egyszerre, akkor eltűnik a narancsbőr?

Figyelt kérdés

2012. júl. 31. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Zumba? =ugrálás ritmusra?

Az csak egy divat aerobik AKAR lenni :)

2012. júl. 31. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
NEM. Ha én mindenáron zumbázni akarnék, csak akkor tenném, ha annyi időm maradna a normális edzés (kardió, súlyzós edzés) mellett... Szórakozás max.
2012. júl. 31. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Minek a Zum városában levő tonhalra ing?
2012. júl. 31. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez önmagában kevés.

Rengeteget kell innod (szénsavmentes vizet),mert a víz méregtelenít és segít a felesleges zsír leadásában is.

Emellett nagyon kell figyelned a kajálásodra is,kerülnöd kell a túl zsíros,cukros ételeket,valamint a fehér lisztet.

A masszázs is hasznos,akár otthon magadnak is! :)

Mindenféle cardio edzés hasznos.

2012. júl. 31. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:

ha annyit zumbázol,hogy létrejöjjön a kalóriadeficit,akkor csökkenhet a testzsír,vagyis eltűnhet a narancs.

ha nem jön létre,mert kalória pluszban maradsz,akkor csak az állóképességed fog javulni a jelenlegihez képest,meg javul a mozgáskoordinációd,de más nem lesz.

amúgy meg valóban,léteznek ennél sokkal hatékonyabb edzésmódszerek.

2012. júl. 31. 23:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy sok vizet kell innom, és mostanában csak barna lisztből készült dolgokat eszem.
2012. aug. 1. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:

és hogy jön a kalóriadeficithez a barnaliszt?

az az egy szelet kenyér,amit a reggeli tojáshoz eszel egy szálkásító diétában mondjuk,meg igazából nem oszt nem szoroz,hogy milyen lisztes.

Ezek max élettanilag hatásosak hosszútávon,de közük nincs se fogyáshoz,se semmihez.

2012. aug. 1. 17:02
 8/8 anonim válasza:
A zumba jó, én már két hónapja csinálom, és szerintem a narancsbőrök kezdenek eltűnni. Az oktatóm szerint hatékonyabb, ha veszek egy tubus zsírégető krémet, bekenem vele a narancsbőrös részt, majd megyek edzeni. Tehát edzás előtt kell. Amúgy igen, el fog tűnni ha zumbázol és toningozol. Aki meg azt mondja, hogy divatsport, az nézzen csak utána, nem véletlenül van jó alakja a tanáromnak.
2012. nov. 2. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!