Testépítők, szerintetek jó ahogyan csinálom? (Kaja)
Figyelt kérdés
A csirkemellet kikloflom utána ez ereket kiszedem (ha találok) utána Vénusz olajban kisütöm serpenyőben úgy, hogy a mell az olajból nem látszódik ki, utána megszóróm csirkefűszerrel. Ez jó? És mellé barna rizs és párolt zöldségek(brokkoli, répa, karfiol)2012. júl. 31. 12:52
2/7 anonim válasza:
Jó, de én sütés előtt fűszerezem.:)
3/7 Smartguy86 válasza:
Ez oké, de amúgy minek annyi olaj rá, hogy ellepje??? :DDD Tiszta pazarlás. Teflonos serpenyőben meg nyugodtan sütheted olaj nélkül is pici vízzel, így nincs rajta annyi zsír! És fűszerezni sütés előtt kell, mert úgy sokkal jobban átveszi a fűszer ízét! Esetleg keverj hozzá pácot, amibe beleteszed egy órára kisütés előtt - pl. vízben elkevert fűszerekkel. Sokkal finomabb lesz, meglátod!
4/7 anonim válasza:
Ja azt nem is néztem, pici olaj kell alá csak.
5/7 NagyonGonosz válasza:
Minimális mennyiségű olajban is szépen meg lehet sütni és valóban jobb ha sütés előtt fűszerezel.
6/7 anonim válasza:
Én a csirkemellet simán vízben párolom, fűszer nélkül.
Kevés olivaolajat külön rakok a rizsre evés előtt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a sok segítséget! Már látom , hogy ezen az oldalon nem csak okoskodó barmok vannak:D
2012. júl. 31. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!