Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 nap alatt fel tudom javítani...

2 nap alatt fel tudom javítani a fizikumomat?

Figyelt kérdés

3 nap múlva lesz az első röpi edzésem. Régen röpiztem,és jól is ment,de már 2-3 hónapja szinte alig mozogtam,így nagyon leromlott a fizikumom,futni is csak 1-2 percig tudok.

Azt mondják,elég kemény az edzés,és sokat futnak,tehát jó lenne kicsit belerázódni a futásba,hogy ne fulladjak ki rögtön első edzésen. Szóval, 2 napom van rá. Ha futok mindkét nap egyhuzamban(1x5perces szünettel) 1 vagy 2 km-t,az jó? Ezen kívül ütögetek párat röplabdával,hogy kézre álljon újra. Ennyi elég lesz?

19/L

2012. júl. 31. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
1-2km? 1km az összesen van kb 5perc, kicsit több :D
2012. júl. 31. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
2 nap alatt semmi nem fog változni igazából meg az 1km futás is vicc kategória. Elkezdhetsz futni de legalább 40 percet. De javulni két nap alatt semmit nem fogsz sajnos.
2012. júl. 31. 12:42
 3/5 NagyonGonosz ***** válasza:
Két nap alatt nem tudsz felkészülni. Ha nincs szerencséd még izomlázad is lesz és még gyengébb lesz a teljesítményed edzésen.
2012. júl. 31. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:
De mégis csak jobb,mint úgy odamenni edzésre,h 2-3 hónapja semmit nem futottam,nem? :D
2012. júl. 31. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor miért kérdezel hülyeséget? akkor kellett volna csinálni mikor nem csináltál semmit abba hagytad...én súlyzós edzéseket végzek de ha azt mondod egy kezdőnek emeljen fel 100 kg-t állva akkor szerintem beszakadna, mint aki kicsit edzettebb és régebb óta tolja...logikus nem?

meg mi az hogy 1 km? egy nőtől elég cinkes...vagy beleadsz mindent vagy belese vágj...

2012. júl. 31. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!