így egészséges lenne?
Figyelt kérdés
15éves fiú vagyok és kezdeni akarok vmit magammal 50kg vagyok ami eléggé zavar... tömegnővelőzni akarok de ugye azt edzéssel kellene fogyasztani, mert hallottam hogy cukorbetegséget is okozhat ha nem edzek mellé. ''Házi edzés jó volna mellé'?? van egy 10kg os súlyzóm avval azért tudnék edzeni, csak nemtudom elég lenne e, több gyakorlatot csinálnék persze mert egy 10kg os súly nem pótól egy konditermet2012. júl. 29. 20:38
1/2 dirtboy válasza:
hát az nagyon kevés,még kettlebell okés lenne de 1db kézi súlyzó ami ráadásul csak 10kilós az kevés.
egyébként meg étrend is kell mert másként a tömegnövelő sem ér semmit.
az nem csoda por csak fehérje és szénhidrát.
2/2 anonim válasza:
Így van, edzeni kell, de ne hívd tömegnövelőzésnek (másik ember meg fehérjézik), mert ettől agyfrászt lehet kapni.:)
Normális tömegnövelő étrend kell, aminek része az edzés utáni tápkieg bevitel, pl tejsavóprotein + gyors szénhidrát (dextróz, vitargo). Ezt helyettesítheted tömegnövelő készítménnyel is, de úgy drágábban jössz ki és nem tudod adagolni a szénhidrátot kedved szerint.
Edzésnek otthonra ez megfelelne, de az a 10 kilós súlyzó nem lesz sok mindenre elég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!