Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor lesz kockahasam vagy...

Mikor lesz kockahasam vagy mit kéne csinálnom hozzá?

Figyelt kérdés

Először is, negatív dolgokat nem kérek.

Napi 4x10 haskereket csinálok amit mindig másodpercekig tartok. Tegnapig 3+2 perc felülést csináltam, de rájöttem, hogy a hasprés sokkal hatásosabb, amiből 4x50-et csinálok naponta. Ezek mellett csinálok 60+40 fekvőt, futok 2 km-t, felhúzás stb. Március eleje óta csinálom, és onnantól napról napra látszódott az eredménye, de most alig veszek észre valamilyen különbséget. Ilyen diétákat lécci ne ajánljatok, abba nem mennék bele. A lényeg, hogy a kockahas a cél! Ötletek?

2012. júl. 27. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%

ember, diéta nélkül lufaszt se fogsz elérni.

Ha ezt nem fogod fel ésszel akkor hagyjad a genyóba.

Amúgy meg csak az idődet pazarolod ennyi felülésre. Ha minden oké akkor már régóta vannak ott kemény kockák csak ott van rajta a zsír.

Szóval DIÉTA

2012. júl. 27. 13:30
 2/11 A kérdező kommentje:
OK, lehet, hogy annyira nem értek ehhez, de ha eddig lejött valamennyi zsír akkor most mi az oka, hogy nem? /Tapintatosabban!/
2012. júl. 27. 13:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Például csomó ismerősömnek van, akik nem diétáztak, csak keményen edzettek.
2012. júl. 27. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Genetikán is sok múlik. Ha zsíros a has, akkor bizony kell a szálkásító diéta és aerob edzés is. Nincs helyi zsírégetés, tehát csak hasizomgyakorlatokkal nem megy le a zsír, nem lesz kockahas.

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 27. 13:50
 5/11 anonim ***** válasza:
A 2 km futás nudli! Minimum 40 percet fuss naponta a zsírégető tartományban, bár inkább jobb lenne az egy óra.
2012. júl. 29. 14:35
 6/11 anonim válasza:

Szerintem az semmit sem ér, hogyha diétával sanyargatod magad, mert nem csak zsírt, de állítólag izmot is vesztesz. Én úgy gondolom, hogyha fogyni(tehát a hasadról a zsírpárnát eltüntetni) akarsz, akkor olyan sportot űzz ami az EGÉSZ testedet átmozgatja. Én pl sziklát mászok, dehát nem mindenki kedveli ennyire az extrém sportokat. Nem tudom ki mit gondol, de úgy vélem hogy az önvédelmet oktató küzdősportok( pl krav-maga) jók lehetnek erre. Dupla haszon:

1, eléred a kívánt hatást mindenféle önsanyargatás nélkül

2,ha bárhol megtámadnak meg tudod védeni magad.

Hát én ezt ajánlanám.

2012. júl. 30. 16:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindennap futok 2 km-t, meg szeptembertől fogok gyógyúszásra járni. Csak azért nem értem ezeket a diétákat, mert ha eddig jött le akkor most miért nem? Nem akarok ilyen nagyon kemény lenni, csak hogy azért rendesen látszódjon az alakja.
2012. júl. 30. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó kilóktól nehezebb megszabadulni.
2012. júl. 30. 21:49
 9/11 anonim válasza:
Diéta és kemény edzés segítségével elég jó eredményeket lehet elérni, de alapvetően genetikai kérdés. Van aki soha nem hasazott egy percet se, és mégis kockás -izmos a hasa. (Nem az alapból vékonyakról beszélek.) És van aki szteroidozza magát, és gyorsan kockás lesz a hasa! Ennyi a titok :D
2012. aug. 3. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja de azért te ne szteroidozzál :D

(ha csak nem akarod versenyszerűen űzni ezt a sportot)

2012. aug. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!