Mikor lesz kockahasam vagy mit kéne csinálnom hozzá?
Először is, negatív dolgokat nem kérek.
Napi 4x10 haskereket csinálok amit mindig másodpercekig tartok. Tegnapig 3+2 perc felülést csináltam, de rájöttem, hogy a hasprés sokkal hatásosabb, amiből 4x50-et csinálok naponta. Ezek mellett csinálok 60+40 fekvőt, futok 2 km-t, felhúzás stb. Március eleje óta csinálom, és onnantól napról napra látszódott az eredménye, de most alig veszek észre valamilyen különbséget. Ilyen diétákat lécci ne ajánljatok, abba nem mennék bele. A lényeg, hogy a kockahas a cél! Ötletek?
ember, diéta nélkül lufaszt se fogsz elérni.
Ha ezt nem fogod fel ésszel akkor hagyjad a genyóba.
Amúgy meg csak az idődet pazarolod ennyi felülésre. Ha minden oké akkor már régóta vannak ott kemény kockák csak ott van rajta a zsír.
Szóval DIÉTA
Szerintem az semmit sem ér, hogyha diétával sanyargatod magad, mert nem csak zsírt, de állítólag izmot is vesztesz. Én úgy gondolom, hogyha fogyni(tehát a hasadról a zsírpárnát eltüntetni) akarsz, akkor olyan sportot űzz ami az EGÉSZ testedet átmozgatja. Én pl sziklát mászok, dehát nem mindenki kedveli ennyire az extrém sportokat. Nem tudom ki mit gondol, de úgy vélem hogy az önvédelmet oktató küzdősportok( pl krav-maga) jók lehetnek erre. Dupla haszon:
1, eléred a kívánt hatást mindenféle önsanyargatás nélkül
2,ha bárhol megtámadnak meg tudod védeni magad.
Hát én ezt ajánlanám.
Ja de azért te ne szteroidozzál :D
(ha csak nem akarod versenyszerűen űzni ezt a sportot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!