Milyen edzés tervet ajánlanátok nekem súlyok nélkül?
Figyelt kérdés
171cm és 69kg vagyok. Naponta szoktam futni 6kmt és erősíteni + küzdősport gyakorlatok boxzsákon.
De ezt a kérdést úgy értem hogy az erősítésnél milyen gyakorlatokat tudnék csinálni amivel hatásosabban tudom növelni az erőmet SÚLYOK NÉLKÜL.
16/F
2012. júl. 23. 08:43
11/12 A kérdező kommentje:
előző hozzá szólónak mondanám: elkezdtem olvasni a fegyencedzés könyvet ki is próbáltam ezeket (nagyon jó gyakorlatok olyan izomlázzal mai még nem is volt) de a könyvbe részletesen le írja mi a hátránya a súlyzós edzésnek... nem akarok idézni mert ezt 3-4mondatba nem lehet össze foglalni. olvasd el te is!
2012. júl. 24. 19:40
12/12 anonim válasza:
A marketingmaszlagot nem kell elhinni, amivel megpróbálják eladni a könyvet. A testépítők fikázását értem ezalatt.
Ez egy nagy kamu. De attól a gyakorlatok jók benne, csak tudni kell szelektálni a sok dumából.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!