Fogyni nem szeretnék, csak alakot formálni. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
162cm vagyok és 49 kiló..szóval fogyni nem szeretnék! viszont teljesen alaktalan vagyok! mármint nincs jó lábam, se szép hasam ..csak a popsim kerek, és a csípőm széles..mit tudnátok ajánlani amivel formába hozhatnám magam! elég elszánt vagyok viszont elég erős asztmám van így futni pl nem tudnék, pedig az tökéletes lehetne!:(..továbbá ne írjátok, hogy hízzak mert nem tudok:S..sajnos ha hízom pár kilót akarattal akor 1-2hét múlva akár többet is leadok akaratom ellenére:S..segítsetek ha tudtok tanácsokkal kérlek titeket!:)2012. júl. 22. 19:11
1/7 anonim válasza:
Kemény súlyzós edzés altestre. Guggolás, elemelés.
2/7 anonim válasza:
Fogyni nem, hízni nem, akkor mit? A futás meg nem formáló sport. Súlyzós edzés kell, jó étrenddel, felsőtestre is.
3/7 anonim válasza:
súlyzós edzés mindenre, nem csak altestre, és tömegnövelő étrend (anélkül nem épül izom, márpedig az izmok adják az alakot). ne sajnáld, a futás amúgy se lett volna jó.
4/7 anonim válasza:
Pont azt kell csinálnod, mint egy fiúnak aki izmosodni akar, csak többet edz alsótestre. Nem fogsz túl izmos lenni ne félj, az csak a fiúknak megy, mert fiúk.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. júl. 22. 23:55
6/7 A kérdező kommentje:
lábra esetleg szobabicajozhatok is?:)..mert az van itthon..
2012. júl. 23. 14:03
7/7 anonim válasza:
Igen, de nem sokra mész vele, különösen ennyire vékony alkattal nem tudod vele úgy megbombázni az izmaidat, hogy számottevő formálódást elérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!