Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek elmerjem kezdeni?

Szerintetek elmerjem kezdeni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok(lány) és nagyon szeretnék hip hop táncot tanulni.Semmi gyakorlatom sincs és nem szeretném ha bénának néznének vagy kinevetnének.Ha megmutatnak nektek egy új koreográfiát akkor azt milyen gyorsan tudod megcsinálni? Ez is az egyik problémám.Néztem videókat amikben táncoltak de nem akart menni.Bénának érzem magam és akármennyire szeretnék hip hop táncot tanulni lehet semmi értelme sincs.:(

Szerintetek?

2012. júl. 19. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Kezdd el, nyugodtan! Ne ijedj meg már az elején, mi lesz akkor később? :) Általában nem csak egy csoportban folyik az oktatás, van a kezdőknek is külön, ahol speciel semmiféle hátránnyal nem indulsz.

Szóval vágj bele, talán még az önbizalmadat is meghozza! :)

Ügyes légy!

2012. júl. 19. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyonszépen köszönöm! :D

megis fogom próbálni :)

2012. júl. 19. 19:48
 3/4 NagyonGonosz ***** válasza:

Naná!

Jó korban vagy akár még versenyezhetsz is később.

Ne aggódj, gondolom profi csoportba úgysem kerülnél a kezdőknél meg mindenki onna indul ahonnan te és a koreográfiák is olyanok, hogy a kezdők számára is abszolválható legyen :)

2012. júl. 19. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
na teljesen megnyugodtam :D mostmár csak találni kell egy megfelelő táncsulit :)
2012. júl. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!