Konditeremhez milyen étrend kiegészítőket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig csak itthoni fekvőket nyomtam meg felüléseket... de ez nem sokat javítót félév alatt se. Így elhatároztam, hogy lejárjak egy közeli konditerembe. Milyen étrend kiegészítőket ajánlotok hogy feltudjak szedni némi izmot...?2012. júl. 18. 22:33
1/8 anonim válasza:
Először tedd rendbe az étrended, nem véletlenül KIEGÉSZÍTŐ a neve. Önmagában nem ér semmi sem.
Itt olvasgass picit, vannak mintaétrendek. Ha ezzel megvagy, akkor UTÁNA jöhet a kieg.
2/8 A kérdező kommentje:
Kollégiumban nem én lövöm be az étrendem,,, :(
2012. júl. 18. 22:38
3/8 anonim válasza:
ha étrend nincs, felesleges a kiegészítő így nem is ajánlok semmit. ha nagyon akarnád megtudnád oldani. csak akarat kérdése.
4/8 anonim válasza:
A koleszos kaja mellé, te nemtudsz bevásárolni, valami egyszerű kaját csinálni?
5/8 A kérdező kommentje:
egyszerűek mennének csak a heti lóvém nehezen engedi az ilyesféle egész hétre bevásárlós dolgokat.
2012. júl. 19. 07:28
6/8 anonim válasza:
Akkor felejtsd el a tápkieget, mert amúgy sem érne semmit.
7/8 anonim válasza:
rendes kajára nem lenne pénzed de táp.kiegre igen? azt hogyan?:)
8/8 anonim válasza:
Ha tudsz 10E költeni tápkiegre a kaja sem lenne nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!