Elég lesz ez az étrend?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kezdeném ott hogy már jópár hónapja járok kondiba, eddig étrend nélkül edzettem. Komolyabban elgondolkodtam a dolgon, és akarok is étrend szerint étkezni. Készítettem is egyet. Mivel csak havi 20e Ft-om van rá, ilyenre sikeredett.
Tudnátok véleményezni?
Ja igen, 60kg vagyok, és 17 éves.
2012. júl. 17. 18:51
1/8 anonim válasza:
elég lenne 120g fehérje és 300-360g szénhidrát. kukorica felesleges. zöldséget nem látok sehol. túróból meg nem eszünk zsírosat, csak zsírszegényt.
2/8 anonim válasza:
Egész jó ennyi lóvéból. Nyilván lehetne jobbá tenni, főleg edzés utánra egy tejsavóproteinnel, este pedig sovány túróval, de így sem rossz.
3/8 anonim válasza:
Fehérjénél lehet 150g is, de a kalkulátor beleszámol minden növényi fehérjét is, szóval az kevesebb lesz, mint amit kiad és ami hasznos.
4/8 A kérdező kommentje:
A zöldség kimaradt, a kukoricát csak azért írtam hogy ne legyen olyan unalmas a rizs. Egyik nap így, másik nap borsóval gondoltam. Igen, edzés utánra nagyon jó lenne egy turmix, de sajnos az nem fér bele a keretbe. Majd szépen bekajálok edzés után 3/4-ed órával. A túró akkor sovány lesz, vagy cottage cheese. Csak azt nem tudom hogy az utóbbi mennyibe kerül.
2012. júl. 17. 19:33
5/8 anonim válasza:
én a sparban szoktam cottage cheese-t venni. ott kb 240Ft 100g. máshol lehet van olcsóbban körbe kell nézni:)
6/8 anonim válasza:
Szerintem edzés után próbálj meg hamarabb kajálni, mert a mire a nem gyors fehérjéket megemészted és mire felszívódik az is idő. Még a tojás a leggyorsabb, ha nincs tejsavóprotein.
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos tejsavó fehérjére még nincs pénzem. Lehet hogy lesz munkám, akkor pedig feltétlen fogok inni turmixot edzés után. Most tudok kajálni ezdés után akár azonnal is. Akkor az lesz hogy az edzés utáni kajálásba nagyobb lesz a tojás/cs. mell arány.
2012. júl. 17. 19:40
8/8 A kérdező kommentje:
Van valami probléma az érend készítővel, mert nem mutatja a változásokat, csak az elmentett étrendek listáján.
2012. júl. 17. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!