![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
én nem fogok győzködni senkit,kérdeztél válaszoltam kész.
ha hallgatsz rám hallgatsz ha nem nem.
le van írva shopbuilder enciklopédiában mi a hmb hogy hogy működik,mire van, olvasd el.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
akkor meg úgy kérdezd,nem vagyunk gondoltat olvasók.
ki kell mérni egy gramm pontos mérleggel.
biztos hogy jól meg nézted,lehet hogy alul van a kanál.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mondjuk ez csak sacc/kb., de 1 teáskanál kb. 5g.
De gondolom van otthon a konyhában sütőpor vagy vanilian cukor. ezek általában 6-10g-osak szoktak lenni. Ez is egy viszonyítási alap. Amennyiben van proteined, abban volt adagoló kanál. Meg kell nézni az adott protein 1 adag hány gram? Kb. akkora az adagolókanál mérete és ez alapján is tudsz viszonyítani.
Más nem jutott hírtelen az eszembe.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
sajnos ezt így nem lehet,a sütő por stb.nem biztos hogy egyforma fajsúlyú mint a HMB.
a glutamin is sokkal nehezebb mint mondjuk a bcaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!