Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ha minden nap...

Mit gondoltok, ha minden nap futok 15percet le adhatok 4kg 1hónap alatt?

Figyelt kérdés

Szülés után maradt a hasamon meg a csípőmön 4kg felesleg azt szeretném le adni, mivel a kislányom már 1éves lesz, így egy kis időm jut magamra is.

Mondjatok még valamit milyen edzéssel tudnám feszesé tenni a hasam.

2012. júl. 17. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem fog menni.
2012. júl. 17. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Szálkásító diéta a legfontosabb és heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés. Kezdetben jó a 15 perc, de fokozni kell vagy gyors sétára is válthatsz. Bicaj is megfelelő.
2012. júl. 17. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy butaság, de nekem egyszer azt mondták, hogy kb. 40perc után indul be a zsírégetés. Úgyhogy ez a 15perc nagyon kevéskének tűnik.
2012. júl. 17. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél máshol indul be és füg, hogy mikor és mit kajáltál előtte, mert szénhidrátot is használsz közben. Ezért kell a 40-50 perc. De egyébként nem csak a mozgás során égetsz zsírt, hanem utána is, így több zsírt lehet elégetni pl. az intervallum edéssel, ami csak 20 perces, de nagyobb az after burn hatása. De kezdőknek nem ajánlott. Itt egy cikk róla: [link]
2012. júl. 17. 12:32
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor váltok 30perc futásra, csak nem nagyon tudom hova tenni a picurt.

Taposógép menyire hatásos?

2012. júl. 17. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Az is jó, de menjen 40-50 percig. De ugye nem a kis házi ministepperre gondolsz? Mert az nem annyira okés, mint a nagyobb edzőtermi gép. Viszont a szobabicaj az tuti.:)
2012. júl. 17. 12:38
 7/11 A kérdező kommentje:

olyan mint az edző termekben van csak eddig még nem mertem használni a kicsi miatt, de úgy gondoltam ha futok minden nap meg a gépet is használnám talán le fogy hatnék ha nem is egy hónap alatt 4kg de hát ha sikerülne.

Biciklizés is jó fogyásra?

2012. júl. 17. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Az nagyon jó. Ha jól be van lőve a diétád és megy hozzá az edzés, akkor heti 0,5-1 kg fogyás várható. Ez a normális fogyási ütem.
2012. júl. 17. 12:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :), szép napot!
2012. júl. 17. 12:53
 10/11 anonim ***** válasza:
még annyit hozzátennék, hogy nem biztos, hogy a futás jó neked. ha edzetlen vagy, akkor a futás is túlságosan megerőltető, és nem zsírt fogsz égetni, hanem az izmaidban levő szénhidrátot fogod felhasználni, az pedig nem cél. Szóval tempós séta, esetleg kocogás jobb lehet. Arra figyelj, hogy ne legyen megerőltető, ne durranjon be az izom. A taposógép, ill. bicikli viszont tényleg nagyon jó.
2012. júl. 17. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!