Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Erről a pulzusmérő óráról mit...

Erről a pulzusmérő óráról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Érdemes lenne megvenni? Sajnos én nem értek hozzá... Arra gondolok, hogy mennyire lehet megbízható, hamar elromlana-e...

[link]

2012. júl. 14. 19:05
 1/5 NagyonGonosz ***** válasza:

Nincs hozzá öv. Úgy működik, hogy ráteszed az ujjad a szenzorra és nem tudom mennyi idő után megmutatja milyen a pulzosod. Nem tudom mennyire megbízható, de egy biztos : ezzel nem tudod monitorozni a pulzusod ami egy ilyen órának a lényege lenne.

Ha futok akkor az öv a mellem alatt középen ránézek az órára és látom, hogy milyen a pulzusom. Ezzel futok és ráteszem az ujjam és várok ? Nem hangzik praktikusan.

2012. júl. 14. 19:23
 2/5 NagyonGonosz ***** válasza:
Persze azt is hozzá kell tennem, hogy egy ilyen öves óra 20 ezer forinttól kezdődik.
2012. júl. 14. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
nem túl jó,csak az ár kedvező,de semmi lényegeset nem tud,ráadásul a mellkasi mérő hiánya nem túl biztató,garancia sincs ha elromlana.Én nem venném meg.Szerintem spórolj pár hónapig és vegyél egy minőségit.
2012. júl. 14. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

[link]

Erről mit gondoltok? Jobb lenne?

2012. júl. 14. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
ez jobbnak tünik már csak a pánt miatt is,használt.Kérdés milyen állapotban van? Azt nem írja mit tud.Amit kellene pulzus mérés,átlag pulzus edzés alatt,pulzus edzés határ állitás.Kérdezd meg mit tud ?Miért adja el? Milyen régi?
2012. júl. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!