Más is így látja a kevert fehérjék felhasználórétegét? :D
Egy átlagos Power Proteint hasznló ember jellemzése:
keménynek gondolja magát, azt hiszi, hogy ő a kiválasztott minden sport területén, a legtöbb edzőterembe járó embert lenézi.Étrend nincs rendben de megiszik napi 4 turmixot ezzel minden megvan oldva.Aki szóját használ az kislány (azt nem veszi figyelembe, hogy az ő favoritjában is van szója). Igazából nem halad semerre se előre, se hátra és mindig kérdezi másoktól, hogy: szerinted fogytam?/nőtt a karom?/ hogy edzel, hogy ekkora a bicepszed?
Nem azt figyeli, hogy neki melyik gyakorlatok működnek jól, hanem mindig megkérdez másokat az erősségükről (pl.: mell) hogyan edz rá és azt próbálja ki, olyasmik nem érdeklik mint, hogy fáj a könyöke a szűk fekvenyomástól, ő csinálja.Hatalmas termetűnek gondolja magát, mindenki más vékony madár.Összességében nem ért a súlyzós edzéshez, nem ért a táplálkozáshoz, mégis azt hiszi, hogy könyvet írhatna a témában.A gyakorlatok végrehajtása elégtelen, lendületből csinál mindent és azt nézi, hogy mekkora a súly.A haveroknak szeret mesélni a megmozgatott súlyok nagyságáról, ami persze nem akkora és nem is szabályos.
Ez persze csak az én véleményem a kevert (növényi+állati) fehérjéket használó emberek egy részéről, nem mindenki ilyen
Mert szerinted aki már Power proteint használ annak már nem is lehet normális étrendje csak annak lehet aki minden hónapban elver legalább 30k+ táplálékkiegészítőkre vagy mi?
Attól még hogy a haverjaid gyökerek nem biztos, hogy az össze ember aki olcsóbb tápkieget vesz az is olyan mint a haverjaid.
Inkább hagyjuk, én tettem fel rosszul a kérdést.
Amúgy nem a Power Protein fikázásáról szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!