Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hete fogyózom és olyan...

3 hete fogyózom és olyan nehezen megy le a súlyom mégis menyi idő után várható a hatása?

Figyelt kérdés
kevesebbet eszem 3x egy nap vagy valmikor 2x ha este nem vagyok éhes ha igen akkor is keveset zöldség vagy valamit (és nem koplalok) meg minden nap sportolok valamit vala pikor kevesebbet valamikor többet most futni keztem el pár napja talán ez a leg hatásosabb vagy érdemes lenne tornátni melette??
2009. júl. 13. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. júl. 13. 18:29
 2/4 anonim válasza:

szia! én is ezt csinálom, mint te! ha 2 hétig napi 1200 kalóriánál nem fogyasztasz többet, fehér pékáruk, cukor zsíros húsok fogyasztása tilos!!!! zöldség, gyümi lehet sok. Mindennap fél óra sport, vagy minden másnap egy óra sport! Ez lehet kocogás futás, aerobic, biciklizés, és mellette tornázhatsz is! amennyi jólesik.

Kiszámoltam, ha ezeket betartod, 2 hét alatt 1,5-3 kiló hájtól szabadulhatsz meg.

2009. júl. 13. 20:36
 3/4 anonim válasza:
ja, és mindenképpen ajánlom a futást, vagy az aerobicoot, mert ezek könnyítik a fogyást, és minden izmot megmozgatnak, ezáltal az alakod szálkásabb lesz, nem leszel "platty" :)
2009. júl. 13. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsodat:D...mondjuk nem nagyon tudom ezt a kalóriás dolgokat hogy mi menyi kalória meg ilyesmi...egy pár napja futok és igen talán ez a leg hatásosabb mert napról napra látom h a vékonyabb leszek...azért gondolom h rá kéne tornátni mert akkor könyebben fogyok
2009. júl. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!