Írnátok olyan rövid kis edzéstervet amitől erősen letudom magam fárasztani?
Figyelt kérdés
70kg vagyok. Lehet egy, másfél órás nincs semmilyen súlyzóm, de van egy bocszsákom. Nos ezek a korlátok igazából az hiányzik, hogy megmondják mit csináljak! négyszíves segítsetek már rajtam!2012. júl. 13. 23:26
1/9 anonim válasza:
elég nehéz súlyzók nélkül
de pl: rakjál a kezeidre súlyt
2/9 anonim válasza:
Ha van box zsákod akkor meg van oldva. Próbáld meg 1percig ütöd ahogy a csövön kifér, utána 20-30mp pihenő, aztán újra.. majd ugyanez csak rúgd és tuti a kifulladás :D
3/9 anonim válasza:
1percig üsd tiszta erőből lengyelboxban a zsákot,
pihenő nélkül azonnal átmész és 1percet ugrókötelezel,
pihenő nélkül 10db 4 ütemű fekvő felugrással,és itt pihensz egy percet,aztán elölről.
4/9 anonim válasza:
Ugorj fel egy épület tetejére 7x.
5/9 anonim válasza:
Nehogy súlyokkal fáraszd le magad. Nincs értelme. Az ízületeidet lefárasztod, aztán b...hatod.
Futás: 10 mp gyors 10 mp lassú 15 mp gyors 15 mp lassú 20 mp gyors 20 mp lassú
Ugyanezt boxszal is megcsinálhatod. Gyors ütés, lassú ütés váltakozásával.
6/9 anonim válasza:
5ödik. buta vagy. mi az hogy lefárasztod az ízületeid? ne mondjál már baromságokat. súlyokkal is az izmaidat fárasztod ki.
7/9 NagyonGonosz válasza:
Ha csak a fárasztás a cél akkor megfogod a boxzsákot a fejed fölé tartod kinyújtott kézzel és vársz hidd el megérzed a hatásást :)
8/9 A kérdező kommentje:
attól nem fogok lefáradni...
2012. júl. 14. 19:43
9/9 anonim válasza:
Én azt tudom neked javasolni hogy miközben ütöd a zsákod menj körbe a zsák körül de mindig legyél vele mindig szemben és úgy üsd, körözés közben ezt lehet még kombinálni gyors/lassú ütésekkel, váltott lábbal ugrálsz körülötte és úgy ütöd nagyon el tudja fárasztani az embert. :) amit én csináltam, nem gyorsan de sokáig tudok futni, gyorsan-kevés ideig, azért tudok lassabban de sokáig (sokáig azt úgy értsd hogy 2-4km) mert ha el vagyok fáradva az sem izgat túlságosan csak futok és futok és közbe ütheted a levegőt rúghatod a levegőt attól garantáltan el fáradsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!