Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után látszik meg...

Mennyi idő után látszik meg az eredmény?

Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok most ide, hogy az utóbbi 1 héten 2 barátommal edzünk. Nem járunk kondi terembe és igazándiból még súlyzókat sem használunk csupán csak a saját testünket...( nem félre érteni :D ) Napi 2 órát edzünk (közbe vannak pihenők ...stb szóval nem sorozatában) felülés, fekvőtámasz több félét csinálunk felhúzás (rúdon) ...stb amit megtudunk csinálni kint a szabadban vagy akár otthon is. Ezeket csináljuk és arra lennénk kíváncsiak hogy ha ezt 7 napból 5 napot csinálunk és tényleg kitartunk akkor kb mennyi idő után látszik az eredmény? (kajára ezekre figyelünk) nem izom agyak akarunk lenni de azért szeretnénk hogy pl: hasunk befeszítés nélkül látszódjanak a kockák...stb :) Normális válaszokat kérek és előre is köszönöm! ( Ja és bocs hogy sokat írtam xd bőbeszédű vagyok:D)

2012. júl. 13. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
(Nem ezen múlik a kockahas, hasazástól nem fog látszódni a kocka amíg zsír fedi, szval a zsírt le kell adni szálkásító diétával)
2012. júl. 13. 23:14
 2/10 A kérdező kommentje:
És mit ajánlasz erre a problémára? :) mire figyeljek jobban kajálásnál mert gondolom ott is kell figyelni:) Ja és persze köszönöm a válaszodat! :)
2012. júl. 13. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:

A saját testsúlyos edzés is hatásos (ott van pl a fegyencedzés, amit itt sokan szeretnek), szóval izmosodhattok így is - bár, célravezetőbb lenne súlyzós edzést is beiktatni. A kaja remélhetőleg tényleg rendben van, ahogy írtátok. A 2 órát kicsit soknak tartom, legyen 1,5 de jó intenzív.

Az, hogy mikor látszódnak meg a kockák főleg attól függ, hogy mennyi felesleg van a hason, amit először diétával kéne lepucolni.

Pár hónap alatt lehet már egész jó eredményt elérni, ilyenkor még gyorsabban lehet fejlődni - de azért csodát nem kell várni

2012. júl. 13. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Az alap edzéssel annyira nincsenek bajok, de a Fegyencedzés-t mindenképp ajánlom olvasásra. Abban vannak jó gyakorlatok saját testsúllyal (ötvözhetitek a rudakkal, meg vannak amikhez még az se kell). Na most saját testsúlyos gyakorlatoktól közel sem fogtok úgy fejlődni, mint súlyzós edzéstól, de azért valamennyi eredményt el lehet érni vele.

Heti 5 edzést nem ajánlok, inkább legyen 4.

Kajára figyeltek, ez mit jelent? Betartotok tömegnövelő/szálkásító étrendet, diétát??

A kockás hashoz pedig 'csak' alacsony testzsír% kell.. Viszont ha jól sejtem, nincs rajtatok túl sok izomtömeg, ezért előbb izomtömegnövelés kellene...

2012. júl. 13. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:

ja, azt nem írtam hogy nincsen helyi zsírégetés szóval csak a hasadról nem tudsz fogyni

ha le akarod adnia felesleget akkor a legfontosabb az étrend

fehérje:2.5-3* tsetsúlykg

szénhidrát:2-2.5*testsúlykg

úgy kéne ezt csinálni hogy heti 3 aerob edzés pl:futás,bicaj

+ mellé mehet amit most csinálsz egy másik időpontban

edzés utánra jó lenne egy tejsavó fehérje

kerüld a cukros, zsíros és az ilyen szemét kajákat :D

2012. júl. 13. 23:24
 6/10 A kérdező kommentje:
igazából először is úgy ahogy van rajtunk izom mivel edzés előt befeszítettem a hasamat és azért egy kicsit látszottak a kockák szóval túl sok zsír nincs rajta alap ind a hármanp (barátaimmal) inkább vékonyak vagyunk bár nem annyira na mind egy :DD a tömegnövelőt meg ezeket még nem szedjük mivel nem tudjuk hogy kell-e. a kajára meg úgy figyelünk hogy sok fölösleges hülye szar kaját ne együnk inkább amibe sok fehérje van mert én úgy tudom hogy edzéskor kell a sok fehérje :) így szíros kaják, csoki ...stb lemondtunk :)
2012. júl. 13. 23:26
 7/10 A kérdező kommentje:
a helyesírást meg bocs csak már nagyon fáradt vagyok és alig látok :/ xD
2012. júl. 13. 23:28
 8/10 A kérdező kommentje:
A fegyenc edzésről tud vlki egy jó oldat ahol tudnék olvasgatni és vannak is hasznos információk? :) és még 1x köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 13. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:

azért edzés utánra mégis csak jó lenne egy fehérje+dextróz

főleg ha vékonyak vagytok :DD

2012. júl. 13. 23:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Jólvan:DD Amúgy ha vlkit érdekel vagy hasznosnak tartja annak elárulom hogy kb 172-179cm magas vagyok.(hírtelen nem tudom pontosan) és kereken 62kg :DD
2012. júl. 13. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!