Reggelente szoktam gyúrni. Előtte vagy utána reggelizzek?
attól függ mikor
ha reggel 8 akkor előtte 1 órával ehetsz utána pedig rögtön egy tejsavó+gyors ch turmix
Előtte kellene teljes étkezés, majd rá 1-1,5 órára edzeni.
Súlyzós edzés előtt kell a kaja. De még jobb lenne, ha délután edzenél, mire az izmok fel lennének töltődve és az ízületek sem lennének merevek.
Edzés után pedig egyből menjen egy tejsavóprotein+gyors ch (dextróz, vitargo, stb.)shake.
Köszönöm a válaszokat!
Változó, hogy mikor kelek fel, de ezután reggelizni fogok először, majd aztán edzeni.
A különböző izomfelfújó poroktól és shake-ektől pedig távol tartom magam. Szeretnék saját erőből megizmosodni. :-)
Akkor megfogalmazom másképp.
Több haverom van, aki napi 1 óra gyúrással és különböző porok szedésével 2-3 hónap alatt úgy megizmosodott, hogy alig lehetett elhinni. Én ezt a példát nem szeretném követni, hanem mint írtam kizárólag súlyzózással és egyéb testépítő gyakorlatok segítségével szeretnék valamivel erősebb lenni, mint az a jelen állapotban van.
Tisztában vagyok vele, hogy szinte semmit nem tudok a testépítés művészetéről, de nincs is rá szükségem, hogy végigolvassak xy szakirodalmat. Csak egy kicsit szeretnék erősebb lenni.
Remélem így egyértelmű voltam.
Akkor fogalmazzunk másképp:
Buta vagy. Nem csak azért, mert hiányos a tudásod, hanem azért is (főleg azért), mert nem akarod feltölteni a lyukakat. Olyan nincs, hogy ne lenne szükséged tudásra abban, amit csinálsz. Tápkieggel sem lehet 2-3 hónap alatt olyan nagyon megizmosodni, szóval vagy a mértéked rossz, vagy a haverjaid nem csak legális dolgokat használtak, amik már nem tartoznak a tápkiegek körébe, és itt sem ajánlotta őket neked senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!