Testépítés: vízhajtás?
üdv (cp)gyurmák!
a kérdésem a következő volna:
lesz egy fényképezésem, ahol a lehető legjobb formát szeretném prezentálni, és a lehető legkisebb súlyommal szeretnék színpadra állni.
gondolom lehet trükközni a ch ürítéssel, töltéssel, vízmegvonással, esetleg vízhajtással és a többi.
viszont nem szeretnék izomtömeget veszteni, és azt végképp nem szeretném hogy laposnak tűnjek, mert a méretek is nagyon fontosak.
tudnátak tanácsot adni, hogy tudnék bekészülni?
jelenleg 95kg vagyok és 120g ch-n vagyok, a fehérje 240körül lehet.
köszönöm!
rosszul tudod...
a vízhajtás nem hobbistáknak való...
2. válaszoló: köszönöm a tartalmas hozzászólást, olyat mondtál, amit nem is sejtettem.
1.válaszoló: hónap végén lesz, bő 2hetem van még rá.
Tudod, kis balf@sz, van egy szerv, amit úgy hívnak, hogy vese, ez a szerv határozza meg a test víztartalmát. Vízhajtáskor ennek a szervnek kell meghekkelni a működését.
vizet a szervezetben a nátrium, és a glikogén tart vissza. Vízhajtáskor ezért le kell üríteni 0-ra a glikogénraktárakat (ch-ürítés), ezzel bárhuzamosan kihajtani a lehető legnagyobb mennyiségű nátriumot a szervezetből (ezt csinálja majd a veséd)
Ha ez megvan, akkor baromira le leszel víztelenítve, viszont lapos is leszel, és nem is fogsz durranni (mer a vér is sűrűbb), ezért néhány trükkel a testedben maradt maradék vizet (intersticiális folyadékot) az erekbe kell juttatni, hogy a vérplazma felhíguljon, és a víz bejuthasson az izmokba.
ha szépen lassan elveszed a vizet, elb@szod az egész folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!