Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvenyomásnál remeg a bal...

Fekvenyomásnál remeg a bal kezem, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megfigyeltem, hogy az utóbbi időben egyre durvábban remeg fekvenyomás közben a kezem. De nem mindkettő, hanem csak a bal. Ijesztően remeg, szinte annyira, mintha direkt ráznám. Könyéktől csuklóig remeg (de persze rángatja a vállamat is), kicsit olyan, mintha ki akarna menni a könyököm folyamatosan (oldalra). A súlyok egyébként nem nehezek, edzettem már sokkal nehezebbel is, akkor sem volt gond, de mostanában egyre inkább vissza kellett vennem, mert nagyon-nagyon remegett.. Eléggé félek már csinálni ezt a gyakorlatot, nem örülnék egy váll-kiugrásnak, vagy bármiféle szakadásnak... :S

szerintetek mi lehet a gond és mit lehet tenni?

2012. júl. 11. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
több oka is lehet. Talán a legelső amire érdemes gondolni, hogy gyengébb az a karod, és nehezebb tartani neki a súlyt. Ugye megfigyelhető, hogy ha a fekvenyomásnál az egyik kezed előbb felper a másik csak később, azaz ferdén nyomod a súlyt. Ha más gondod nincs én erre tippelek, bár már befejeztem az edzést lassan 10 éve.
2012. júl. 11. 17:38
 2/4 anonim válasza:
Bizony, kikészült. Pihentesd egy kicsit, próbálj más fajta gyakorlatot végezni, ha úgy dolgozik.
2012. júl. 11. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld meg egykezesekkel, esetleg keretben.
2012. júl. 11. 18:51
 4/4 dirtboy ***** válasza:

gyengültél a nyár miatt,így jobban kikészít már a kisebb súly is.

nekem mind a két kezem remeg,nem kell nagy feneket keríteni neki.

ha nem fáj az ízületed meg szabályos a gyakorlat akkor ne foglalkozz vele mert csak fáradság,gyengülés okozza.

2012. júl. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!