Fekvenyomásnál miért a vállam fárad el és nem a mellem?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy mondjuk a 6. ismétlés után már úgy érzem, hogy leszakad a vállam és le kell raknom a súlyt.
Főleg a döntött pados nyomásnál vettem ezt észre.
Mit lehet ezzel kezdeni?
2012. jún. 5. 20:49
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem jó a technikád a nyomásnál. Próbáld meg kitapasztalni, hogy hogy érzed a legjobban a melled. Javaslom, hogy próbálj meg mondjuk keretben nyomni. Ott nem kell hogy a stabilizáló izmok túl nagy munkát végezzenek, így jobban izolálhatod a melled.
2/4 anonim válasza:
az lehet a baj, hogy nem jó a technikád, de a pozitív padon jobban dolgozik az elülső vállizom mint az egyenes padnál.
azért én nem javaslom hogy minden mell edzésen keretbe nyomjál inkább csak legyen minden második azért kell hogy a stabilizáló izmok is erősödjenek
3/4 A kérdező kommentje:
köszi! mostanában sajnos nem lesz alkalmam kerettel nyomni, de majd próbálgatom a technikát.
A fekvenyomást (döntött padon) kiváltani nem lehet semmivel? vagy van valami amire könnyen ráéreznék és jó helyette?
2012. jún. 8. 16:41
4/4 anonim válasza:
45 fokos pad helyett nyomd 30 fokosan ott még kevésbé dolgozik az elülső vállizom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!