Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrok, de az egyik mellem...

Gyúrok, de az egyik mellem nem nő, miért?

Figyelt kérdés

Nos a problémám az, hogy 1.5 éve edzek de az egyik mellem nem nő semmit. A kulcscsont alatti izom rész látszik, viszont alatta semmi. Tudtok vmi megoldást, amivel ezen segíteni lehet. Tanácsot hogy kihez fordulhatnék. Esetleg vki tud hasonló esetről.

2 kép hogy érzékeltessem a problémát.

Az egyik mellem ilyen.

[link]

A másik ilyen.

[link]

A kérdés erősen fake gyanús, de nem az. Az élet humoros, engem ezzel viccelt meg.

2012. máj. 7. 16:52
 1/7 Zakathol ***** válasza:
Amíg magadat nem fotózod le, addig ez a kérdés fake marad...
2012. máj. 7. 17:13
 2/7 dirtboy ***** válasza:
kérnénk egy tükörben pózolós képet magadról,kacsa száj most kivételesen el maradhat.
2012. máj. 7. 18:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Vmiért evidensnek vettem, de fiú vagyok. Így nincs kacsaszáj.
2012. máj. 7. 19:09
 4/7 dirtboy ***** válasza:

tudom hogy fiú vagy,lánynak sosem mondanám hogy készítsen képet a melléről aztán tegye fel netere.

egy fiúnak nem gáz de egy lánynak már igen.

kacsa száj meg már szinte nemtől függetlenül megy de egyébként poénból írtam nem komolyan.

a lényeg hogy képet kéne mutatni mert hihetetlen a sztori.

2012. máj. 7. 19:43
 5/7 A kérdező kommentje:
magamról nem rakok fel képet, aki úgy elhinné az higgye el így is, de ha nem hiszi el vki az vegye úgy hogy ez egy fiktív kérdés, amire komoly választ kéne adni
2012. máj. 7. 20:35
 6/7 Zakathol ***** válasza:

Már csak azért is képtelenségnek tartom, mivel ha másfél éve edzel, az egyik mellizmod állításod szerint fejlődött rendesen, az azt jelenti, hogy pl a fekvenyomásban a szériasúlyod is emelkedett. Ha pedig valóban tudtál emelni a súlyon és a másik mellizmod eközben nem fejlődött akkor azon a gyenge oldalon ki se bírnád nyomni azt a súlyt ami a fejlődő oldaladnak szükséges...

Innentől kezdve pedig addig fake a kérdésed amíg nem mutatsz egy képet. Aki pedig úgy elhinné az azért van, mert addig hihetetlen a sztorid :D

2012. máj. 7. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
A vállam erősödött és a karom, szóval azona részen ahol nincs teljes mellizom ott ezekkel dolgoztam, de amúgy abban igazad van nem tudom kinyomni azt a súlyt amit amúgy elbírnék rendesen, ha két teljes mellem lenne.
2012. máj. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!