Gyúrok, de az egyik mellem nem nő, miért?
Nos a problémám az, hogy 1.5 éve edzek de az egyik mellem nem nő semmit. A kulcscsont alatti izom rész látszik, viszont alatta semmi. Tudtok vmi megoldást, amivel ezen segíteni lehet. Tanácsot hogy kihez fordulhatnék. Esetleg vki tud hasonló esetről.
2 kép hogy érzékeltessem a problémát.
Az egyik mellem ilyen.
A másik ilyen.
A kérdés erősen fake gyanús, de nem az. Az élet humoros, engem ezzel viccelt meg.
tudom hogy fiú vagy,lánynak sosem mondanám hogy készítsen képet a melléről aztán tegye fel netere.
egy fiúnak nem gáz de egy lánynak már igen.
kacsa száj meg már szinte nemtől függetlenül megy de egyébként poénból írtam nem komolyan.
a lényeg hogy képet kéne mutatni mert hihetetlen a sztori.
Már csak azért is képtelenségnek tartom, mivel ha másfél éve edzel, az egyik mellizmod állításod szerint fejlődött rendesen, az azt jelenti, hogy pl a fekvenyomásban a szériasúlyod is emelkedett. Ha pedig valóban tudtál emelni a súlyon és a másik mellizmod eközben nem fejlődött akkor azon a gyenge oldalon ki se bírnád nyomni azt a súlyt ami a fejlődő oldaladnak szükséges...
Innentől kezdve pedig addig fake a kérdésed amíg nem mutatsz egy képet. Aki pedig úgy elhinné az azért van, mert addig hihetetlen a sztorid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!