Hogy lehet ez? Karra gyúrok, és a mellem is izmosodik?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és már egy ideje van itthon egy francia rudam. Ezzel szoktam mostanában karozni 23kg al. Nah most, nemrégiben tesi órán a kondiban voltunk, és mentem kicsit fekve nyomni, és 1x-2x kituttam nyomni 40kg ot (51kg vok) És most nagyon rá álltam a karozásra, és már egyre jobban megy, és ma mentem megint fekve nyomni, és 10x kiment a 40kg :O Pedig mellre nem is gyúrtam. Lehet az hogy ha karozok bicepszre, akkor a mellem is izmosodik?2010. máj. 19. 14:56
1/20 anonim válasza:
Igen.Ha karra gyúrsz szép mell izmod is lesz majd:)
2/20 anonim válasza:
Amúgy hány cm vagy a súlyod mellett?
3/20 A kérdező kommentje:
173 cm
2010. máj. 19. 15:17
4/20 anonim válasza:
csontozat. valaki egész egyszerűen erősebb mellre mint karra amúgy meg valamit nem jól csinálsz vagy más pózba kell neked csinálni ahogy érzed, hogy feszül a karod vagy nem tudom.
5/20 anonim válasza:
ja és bocs, hogy ezt kihagytam de kicsit híznál akkor bíztos más lenne ez a dolog. Nem kéne annyira sokat amúgy.
6/20 anonim válasza:
Nem sovány az az 51kiló 173 cm mellé?:D (szerintem az mondjuk én nem tudom hogy akkora ember hogy néz ki úgy mivel én vagyok 191cm)
7/20 A kérdező kommentje:
de a karom is erősödik. :D Csak azon csodálkoztam, hogy fekve nyomásnál is többet nyomok ki, azmeg ugye mellizom. Ahham nemkéne sokat, csak 10kg ot kb várjál, megmérekezem mégegyszer mert már régen mérekeztem. hát ha jól mértem meg magam, akkor 174cm és (nemrég kajáltam) 53,7kg vok, szal kb olyan 52 körül lehetek. 62kg nak min. kéne lennem.
Nagyon vékony vagyok, én is tudom, látom is magamon,deh nembaj, így legalább kockás a hasam :D
2010. máj. 19. 15:24
8/20 A kérdező kommentje:
Ha kíváncsi vagyok, akkor így nézek ki. Am. ez egy nemolyan jó kép, csak nem akarok olyat berakni, amin az arcom is ottvan. [link] Szerintetek meglegyek magammal elégedve?:D
2010. máj. 19. 15:28
9/20 anonim válasza:
62kilósan is simán lehet kockás a hasad, ha mellette rendszeresen edzed azt is
10/20 A kérdező kommentje:
ha kíváncsi vagy* bocsi nemtok már írni xd
2010. máj. 19. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!