Fehérjét mikor? Meg milyet?
Figyelt kérdés
Heti 3x van kondi nap, edzés után szoktam gyors felszívódású fehérjét inni vízzel. Azt mondják este is kell inni, akkor este is lehet inni gyors felszívódásút, vagy más milyen kell? Csak normális választ kérnék, olyat nem hogy a fehérje egészségtelen meg ilyenek, ez nem kox, ez nem szteroid, hanem természetes dolog.2012. júl. 11. 15:23
1/5 dirtboy válasza:
nem feltétlen kell este inni,teljesen jó a túró estére magába is protein shék nélkül.
tejsavót este ne igyál,este vagy kazein vagy kevert protein menjen.
tejsavót ha akarsz másik adagot is inni akkor reggel darált zab mellé ajánlom.
2/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!!
2012. júl. 11. 16:07
3/5 anonim válasza:
Igazából étrend függvénye, reggelire én is zab+ fehérje kombót szoktam, edzés után : fehérje+bcaa+ ha tömegelek akkor ch is. Vacsira pedig túrót szoktam fehérjével,fahéjjal,esetleg kókusszal összekeverni + nagyon minimális tej,vagy víz hogy krémes legyen.
4/5 A kérdező kommentje:
kiraly, koszi!! :D
2012. júl. 11. 20:08
5/5 anonim válasza:
Gyors felszívódású proteinből készült italt érdemes korán reggel éhgyomorra, edzés előtt és/vagy edzés után inni. Edzés után a másik alternatíva egy kevert (gyors, lassú protein). Esti lefekvés előtt 30-40 perccel casein, és/vagy ZMA, és/vagy glutamin, és/vagy turó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!