Szerintetek cikii ha együtt járunk a párommal edzőterembe?
Figyelt kérdés
Ti mennétek együtt a párotokkal? vagy inkább egyedül? köszi2012. júl. 9. 23:21
1/8 A kérdező kommentje:
ciki akart lenni egy "i"-vel
2012. júl. 9. 23:22
2/8 dirtboy válasza:
cikinek nem ciki de az tuti hogy az edzés rovására fog menni.
3/8 anonim válasza:
nem ciki. és nem is biztos, h az edzés rovására megy.
csak ne traccsparti legyen, és akk minden rendben lesz :) azt a másfél órát kibírják nyelvcsata meg mellédumálás nélkül :D
ha mindenki levinné a párját, és az le is menne, jó világ lenne
4/8 A kérdező kommentje:
áá már nem tinik vagyunk,hogy ne birjuk ki egymás nélkül a fél órát, meg teljesen más edzés programunk lenne szerintem! én szeretném, de nem tudom,hogy a párom mit fog szólni hozzá! holnap rákérdezek ;)
2012. júl. 9. 23:47
5/8 A kérdező kommentje:
"másfél órát"
2012. júl. 9. 23:47
6/8 dirtboy válasza:
nem csak olyan gond lehet hogy egymás nyakán lógtok hanem pl.
láttam hogy nézed annak a csajnak a fenekét,erre a párod de hogy néztem viszont te nézted az a kigyúrt csávót ne is tagadd.
na ilyenekre gondolok.
és akkor már az edzés kicsit a háttérbe szorul.
7/8 anonim válasza:
Nem ciki ha együtt mész a pároddal. Részemről másoknak való megfelelősség állandó keresése nem jön be. Amennyiben a pároddal ezt az időt is együtt szeretnétek tölteni, akkor ennek mi az akadálya? Nem hiszem, hogy egy edzőterembe mindenki azért akar lemenni, mert Arnold mutans akar lenni. Biztos vannak, akik a mozgásért, egy társaságért, egy kis testkarbantartásért mennek.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! igazad van utolsó! mért is foglalkoznék mással?! :)
2012. júl. 10. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!