Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aerob elött reggelizni?

Aerob elött reggelizni?

Figyelt kérdés
Tesztoszteron.hu-n olvastam, hogy aerobozni éhgyomorra kell diéta alatt. De ugyan ezen az oldalon, csak egy másik cikkben, már azt írták, hogy ez butaság és nyugodtan lehet enni elötte. Most akkor melyik a jó? Ti hogy csináljátok?
2012. júl. 8. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem kajálok előtte, max egy kis glutamin vagy BCAA megy. Kaja után kell 1-1,5 óra az edzésig.
2012. júl. 8. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad előtte enni. Evés után minimum 1-1,5órát várni kell. Tehát ha reggel futsz akkor nem igazán kéne enned előtte.
2012. júl. 8. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
de miért?????? ha nem viszel be tápanyagot, qrvára izmot fogsz veszíteni
2012. júl. 8. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Össze is esne az ember szerintem ha előtte semmilyen tápanyagot nem vinne be, főleg reggeli edzésnél! Azért előtte mindenképp vigyél be (müzli,rizs..stb), és csak 50perc elteltével kezd hozzá!
2012. júl. 8. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Na látjátok, ti se tudjátok végülis eldönteni :D

Nem közvetlenül, hanem kaja után 2órával, jó? Mert időmből kitelik

2012. júl. 8. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy jó.:)
2012. júl. 8. 17:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segtséget!!
2012. júl. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!