Aerob elött reggelizni?
Figyelt kérdés
Tesztoszteron.hu-n olvastam, hogy aerobozni éhgyomorra kell diéta alatt. De ugyan ezen az oldalon, csak egy másik cikkben, már azt írták, hogy ez butaság és nyugodtan lehet enni elötte. Most akkor melyik a jó? Ti hogy csináljátok?2012. júl. 8. 15:44
1/7 anonim válasza:
Én nem kajálok előtte, max egy kis glutamin vagy BCAA megy. Kaja után kell 1-1,5 óra az edzésig.
2/7 anonim válasza:
Nem szabad előtte enni. Evés után minimum 1-1,5órát várni kell. Tehát ha reggel futsz akkor nem igazán kéne enned előtte.
3/7 anonim válasza:
de miért?????? ha nem viszel be tápanyagot, qrvára izmot fogsz veszíteni
4/7 anonim válasza:
Össze is esne az ember szerintem ha előtte semmilyen tápanyagot nem vinne be, főleg reggeli edzésnél! Azért előtte mindenképp vigyél be (müzli,rizs..stb), és csak 50perc elteltével kezd hozzá!
5/7 A kérdező kommentje:
Na látjátok, ti se tudjátok végülis eldönteni :D
Nem közvetlenül, hanem kaja után 2órával, jó? Mert időmből kitelik
2012. júl. 8. 16:52
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segtséget!!
2012. júl. 8. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!