Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány tojást igyak meg egy...

Hány tojást igyak meg egy edzés előtt?

Figyelt kérdés
Elkezdtem csinálni a fegyencedzést, de a sima táplálkozás mellé gondoltam még ráturbózok egy kis tojással. 2 hónapja csinálom, és el sem hiszem mennyi zsír lement rólam kezdek formába jönni egyre többet bírok már mindenből. Most a félkezed fekvőtámaszt próbálgatom, néha sikerül 1,2 megcsinálni de abban még fejlődnöm kell.

2012. júl. 3. 22:16
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:
egyet sem,hőkezeld és utána edd
2012. júl. 3. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Nyersen pont nullát egyél. Szalmonella esélyes+ fel sem szívódik a fele sem és vitaminhiányt is okoz.
2012. júl. 3. 22:20
 3/13 A kérdező kommentje:
ha rántottát csinálok belőle, akkor nem csökken a fehérje tartalom?
2012. júl. 3. 22:23
 4/13 dirtboy ***** válasza:
nem
2012. júl. 3. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem csökken. Úgy eheted.
2012. júl. 3. 22:24
 6/13 anonim ***** válasza:
A csirkemellet sem nyersen eszed, ugyanez vonatkozzon a tojásra! :)
2012. júl. 3. 22:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Igazuk van: süsd,főzd.

Csak egy kérdés: hogy csinálod te a fegyencedzést,hogy most kezdted és máris az egykezes fekvőnél jársz? Én is szoktam néha nyomatni,de az 1-2 szinteken vagyok hetek óta.Igaz nem mindig csinálom,csak ha eszembe jut és mást is nyomok.De akkor is,én azt hittem mielőtt elkezdtem,hogy 5 lépésig lazán elvagyok,vagyok annyira funkcionális.És lám: hetek óta a térdfelhúzásom 2x20-2x25 (lehet menne a 20-25 harmadjára is,sosem próbáltam eddig :) viszont a 3x 50 az kizárt dolog ).Arra akarok kilyukadni,hogy betartod te a lépéseket,vagy csak ugrálsz benne?Próbálgatod egyik-másikat?

2012. júl. 5. 17:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Betartom a lépéseket, de van amiből többet csinálok, és gyorsabban fejlődök egyébként eleve olyan is a testalkatom elég erős voltam mindig a velem egyidősökhöz képest. De ha most egyszer bírom, akkor miért ne?
2012. júl. 5. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Tényleg szimpla érdeklődés szinten kérdezem,nem hátsó szándék vezérel.Simán megy a 3x50 3x40 3x30....és így tovább a gyakorlatokból,vagy csak érzésre nyomod?
2012. júl. 5. 19:18
 10/13 A kérdező kommentje:
mindig próbálom a legtöbbet nyújtani de amúgy is edzésben voltam már előtte is mielőtt elkezdtem ezt fekvőztem sokat többnyire meg húzódzkodtam sokat addig csinálom, és annyit, amennyi jól esik :) és elég sokat bírok bár szex utáni nap nem bírok annyit
2012. júl. 5. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!