Miért van több filmben is, hogy edzés előtt megtörik a tojást és nyersen megeszik?
Figyelt kérdés
Gondolok én itt pl. Rocky- filmre. Ez ér valamit, energiát ad? tudom hogy hülye kérdés, de elkezdtem edzeni, meg futok, és szeretném tudni. köszi a hozzáértőktől a válaszokat előre is :)2011. dec. 6. 16:56
1/5 TOMAtm válasza:
mer ez a macsó,am nem ér szart sem.és drága is(ha egy tojás 25 ft és van benne 3-5 gramm fehérje ami nem is biztos h felszívódik +szalmonella,kell mondjuk 40g edzés után az 7-10 tojás akkor inkább iszom egy tejsavóturmixot)
2/5 Zakathol válasza:
Azért mert attól kva keménynek néznek ki. Azért :D
Én viszont nem javasolnám a nyers tojás fogyasztását, többféle okok miatt sem. Egyrészt ahhoz, hogy elég fehérjét vigyél be tojásból - csak a fehérjét haszálod, emrt a sárgájában túl sok a zsír - elég drága, plusz vannak azért a nyers tojásnak egészségügyi kockázatai is.
Egyél inkább húst :)
3/5 anonim válasza:
azért mert a tojásfehérjének 100 % a felszívódása és az izmoknak nagyon jó míg ha tejet iszol a benne lévő tejfehérjék(casein, tejsavó fehérje)csak 83 5 ban szívódik fel.ha ezeket természetes állapotukban fogyasztod, DE ha tejsavófehérje izolátumot v koncentrátumot veszel annak is 100 % a felszívódása de ezek tápszerek már!
4/5 dirtboy válasza:
abban az időben még nem tudták hogy úgy nem jó és itták ezerrel de mára már: [link]
5/5 anonim válasza:
Mert látványos. De semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!