Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok egy jó étrendet...

Tudnátok egy jó étrendet ajánlani? 18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok, kicsit több mint egy hónapja edzek, van rajtam némi zsír, ezt próbálnám ledolgozni. Eddig csak az edzéssel törődtem, de nagyon megszerettem így egy étrendet is szeretnék betartani. Hetente 3x-4x járok le edzeni, minimum 45 percet kardiózok és emellett persze súlyzós edzéseket is alkalmazok. Azt veszem észre, hogy ahol eddig is erősebb, izmosabb voltam, ott kezd az izom tónusosabbá válni, de ahol zsír van, ott semmi változás, ez miért lehet? Mennyi idő után érdemes edzéstervet váltani? Ja és mikor szükséges táplálékkiegészítőket alkalmazni?

Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)

2012. júl. 7. 23:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja kimaradt, hogy 169cm és 62kg körül mozgom
2012. júl. 7. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Remek, hogy súlyzózol is!

Egy teljesen mezei szálkásító étrend az, amire szükséged van. Erre rágugglizol, és rengeteget találhatsz, a lényege mindnek ugyanaz.

2012. júl. 7. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Táplálékkiegészítőket súlyzós edzés után érdemes, ezenfelül proteint a nap bármely részében(kivéve este), abban az esetben ha nem tudsz eleget bevinni szilárd ételből.

2012. júl. 7. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!