Kezdőként otthon milyen súlyzós edzéseket érdemes végezni ha fogyni szeretnék?
Figyelt kérdés
heti 5 nap mozgok dvd-re tornázok vagy futok, de sok helyen olvastam hogy súlyzós edzés is kell a fogyáshoz. Persze diétázom is .De mit kellene csinálni pontosan, hol találok erre edzésterveket? 20 kg feleslegem van nő vagyok. Mekkora súllyal kellene edzeni mennyi ideig és milyen testrészeket?2012. júl. 7. 21:47
1/4 anonim válasza:
A súlyzós edzés nem fontos a fogyáshoz. Ha normálisan kiszámolt diétád van mellette heti 3-4x futsz akkor fogyni fogsz.
2/4 dirtboy válasza:
nem a fogyás miatt kell a súlyzós edzés hanem az izom védelme érdekében kell.
fogyni az aerobtól fogsz nem a súlyzós edzéstől.
elég ha azzal a felszereléssel ami neked van minden izomra csinálsz pár gyakorlatot heti 3x.
ha eddig nem edzettél súlyzóval akkor ennyi is elég lesz.
3/4 Grimmm válasza:
Spartacus edzésterv.1 hónap elég eredményesen mutat.Szóval még belefutsz a starndszezonba
4/4 A kérdező kommentje:
igen már nagyjából kiokosodtam, hogy miért kell a súlyzós edzés,(izom védelem) csak azt nem értem a konditermi edzők miért mindig csak a kardiót nyomják a fogyáshoz. Most nem tudok edzőterembe járni mert kisbabám van, de a futás esténként belefér. Akkor ha a dvd tornákat boka és csuklósúllyal/gumiszalaggal csinálom az is jó? Eddig is így csináltam nagyrészt. Sajnos kilóban nemigen akar mutatkozni eredmény centikben jobb a helyzet. 87 kg vagyok 170 cm és 1600 kcal-t eszem figyelem a szénhidrát zsír fehérje adagot is. Ennél kevesebbtől sajna éhen halok:)
2012. júl. 8. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!