Nektek mennyi fekvőtámasz megy egyszerre?
Keress rá a 100 fekvőtámasz programra a neten.Nagyon jó és hasznos.Én is 15 szabályos fekvőtámasszal kezdtem és most 80-nál tartok.Az elején nehéz lesz,de aztán meghozza a kedved,hogy minden alkalommal egyre többet csinálsz.Csak ajánlani tudom.
Egyébként a mostani szinted is nagyon jó eredmény.Sok 17 éves srác még ötöt se tudna megcsinálni.
Hidd el,hogy használ.Az elején lesz nehéz.Amúgy ennyi idő meg kell,hogy regenerálódjanak az izmaid.A sorozatok közötti pihenő is jót tesz,majd meglátod.Kezdj egy enyhébbel.A sok szünet ellenére nagyon könnyen fog menni a több ismétlés szám.Hétről hétre javul majd az állóképességed.
Itt egyébként találsz egy 200 felülés edzéstervet is.Az is meglepően hatásos.Okos emberek találták ezt ki.:)
Attól függ,hogy melyik verzióból.
olyanból,amit szoktak kérni különböző felméréseken,abból megy 65-70,az csak ilyen szabálytalan pumpálás,nem sok értelme van.
szabályos 3-4mp-esből/1db,abból 30-32 megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!