Futók! Nektek nem szólogatnak be az utcán?
Figyelt kérdés
Annyira ideges vagyok! Minden nap elmegyek futni este, 8-9 körül. Szándékosan akkor, mikor szinte alig vannak az utcákon. A fülemben az mp3, a kezemben a vizesüveg. Mostanában sok a váosunkban a "bandák", mik - nem tudom pontosan hány évesek lehetnek - csak fiúkból áll. ELfutok mellettük, mert nem fogok csak miattuk megállni, hogy ne bámuljanak meg - nem is tudom, mi különös van egy futóban... Tegnap is egyik - ettől gondolom nagy arcnak képzelhette magát - utánamüvöltötte, hogy "fussál, fussál már!" visszafordultam, erre mondja: "mi van? ne állj le, fuss már!" nemrég meg egyik ezt mondta: " fuss foresz, fuss" :@ nem szóltam vissza, mert lány vagyok, és kicsit nagy a szám, és ismerem magam. ha odamennék hozzájuk, biztosan felpofoznám őket. És hát kb 7 fiú egy lány ellen... Na mindegy. Egszerűen nem tudok hova menni futni, csak miattuk meg nem fogom abahagyni. Ők biciklisek, így szinte mindenhol ottvannak. kis férgek:@ másoknak nem szólnak be? és ha igen, hogy reagálnak? - nem is ismerem őket, és alapból egy rosszakaróm sincs... Kérlek titeket, segítsetek!2009. júl. 10. 09:54
11/15 anonim válasza:
nekem is beszólnak állandóan, csak a felét se hallom, túl hangos a zene :D egyszer merő véletlenségből mp3 nélkül futottam.beszóltak h "a sok hülye aki önszántából fut!" nem szóltam visszam, de miért fáj neki h én szeretek futni és nem otthon ülök chipset majszolva a tv előtt?szerintem féltékenyek h nekünk van kitartásunk több km-t lefutni :D:D
12/15 anonim válasza:
Velem is volt ilyen a barátommal.Ketten készültünk egy erőfermérőre...Na szoval futottunk ketten az utcán utánunk szoltak h ''nefuss lefogysz''. Hátra néztünk két gyerek volt ott.Odamentünk és megkérdeztük h van e valami problémájuk azt ott keménykedtek h huzzunk el...na akkor a haverom ugy arcon vágta az egyiket hogy elterült.A másik meg csak nézett.Szerintem megérdemelték...
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon jól tette a barátod!!!!:D
2010. júl. 26. 22:12
14/15 anonim válasza:
Engem mivel Tominak hívnak egyszer egy gyerek beszólt szerbül mivel Vajdasági vagyok hogy Tomiboy! Meg szerbül hogy fuss! Hát igen de nem baj! próbáljon velem kötözködni! Azt meg bánná nem kis időre!
15/15 anonim válasza:
én anyámmal futottam akkor meg dudáltak,amikor a barátnmőimmel beszóltak,h ne rázd a dagadt segged-.-amior egyedül akkor kirögötek az autósok-.-de már nem érdekel az egész,röhögök én is rajtaxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!