Miért szólogatnak be a fiúk/férfiak az utcán? Azt hiszik, hogy ez menő?
Engem is.Elég zavaró.A buszon az utcán meg a dolgozó emberek a dudáló autók/kamiónok,az ovodába az apukák stb..
Én is 16 éves lány vagyok és egyáltalán nem kihívó öltözék stb.. főleg nem télen mikor bevan öltözve az ember..És az a 'poén' hogyha a barátommal vagyok se zavar senkit sem a fütyülgetés meg beszólogatás.
Egy szóval: IDEGESÍTŐ.
Ha valaki már ennyire kivan 'éhezve' valakire akkor menjen haza a 4 fal közé vagy áljon meg a sarkon.. :))
tök normálisan öltözök
pl ma: farmer, fehér poló (de nem olyan amiből mindenem kivan), szürkés műbőrdzseki, meg balerinacipő
hát igy sziszignek (nem tudom hogy mondjam) meg magyaráznak állandóan
nemrég az utcánkban volt egy csomó munkás ( valami vakolatot csináltak) és csak a szemetet vittem le, akkoris mondták a magukét
már teljesen kikészítenek
náluk ez a menő. egymás közt.
nem hinném, hogy akárki leáll velük csak azért, mert füttyögnek neki az utcán.
szánalmas, ez tény. de fel se vedd. vagyis inkább kezeld úgy mint egy bókot, ami kevésbé szofisztikált módon érkezik :D
nyugi, nekem is fütyülnek, meg bámulnak, pedig kifejezetten gyalázat ahogy kinézek. nekik mind1, ha odatennél egy homokzsákot, amire ráadsz egy tangát meg egy melltartót, akkor azt is hosszú percekig bámulnák, és udvarolnának neki, csak dolgozni ne kelljen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!